Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gürsel Tekin: CHP Genel Başkanlığı'na aday olabilirim

Gürsel Tekin: CHP Genel Başkanlığı'na aday olabilirim
0
144

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu görmek istediklerini lisana getirdi.

CNN Türk yayınına katılan Gürsel Tekin, "CHP'nin adayı CHP'nin kurumsal kimliğini temsil eden Sayın Genel Liderimizdir. Son derece doğaldır, onun dışında aday aranmaz" dedi.

CHP, ÂLÂ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi ortasındaki görüşmelere itirazı olmadığını belirten Tekin, "Efendim 'altılı masa'... Ona itiraz etmiyorum. O öteki bir şey lakin birey olarak, Gürsel Tekin olarak benim hasretim, mutlak ve mutlak, Cumhuriyet'in ikinci yüzyılına girerken cumhurbaşkanı adayının pak ellerde ve Sayın Genel Liderimiz olmasını istek ediyorum" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığı bırakması halinde kendisinin aday olabileceğini söyleyen Tekin, "Soru şu: Sayın Genel Lider cumhurbaşkanı adayı olursa, genel başkanlığı bırakırsa buna genel başkanlığa talip olur musun, elbette olurum, niye olmayayım?" tabirlerini kullandı.

Similar threads

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin; konuk olduğu programda, "İktidar olursanız HDP'ye bakanlık verecek misiniz?" sorusuna "HDP'li lidere elimizi kaldırıyor muyuz? Buna genel liderler dahil. 'Sayın liderim kelam hakkı istiyorum' Artık bunu hak sayacaksınız ancak bu ülkeyi yönetmek için bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbsul Milletvekili Gürsel Tekin, HDP’den ‘diğer her parti üzere bakan çıkabileceğini’ söylemiş, Tekin'in kelamları başta AKP’liler ve Zafer Partisi Genel Lideri Ümit Özdağ tarafından eleştirilmişti.  CHP Sözcüsü ve Genel Lider Yardımcısı Faik Öztrak, dün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in bir TV yayınında sarf ettiği “HDP’ye bakanlık verilebilir” kelamları Millet İttifakı’nda krize dönüştü. Aslında Tekin, her toplumsal demokratın söz edebileceği demokratik bir ilkeyi ve Anayasa’yı hatırlatmıştı. Ama hiç kestirim edemeyeceği biçimde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
CHP Küme Başkanvekili Özgür Özel, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme ait değerlendirmelerde bulundu. Özel'e toplantı sırasında CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in, iktidar olmaları halinde HDP'ye bakanlık verilebileceğine ait kelamları hatırlatıldı. İttifak içinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
CHP Küme Başkanvekili Özgür Özel, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in "HDP'ye bakanlık verilebilir" kelamlarına ait, "Sayın Gürsel Tekin'in orada yapmış olduğu açıklama kendisinin şahsî değerlendirmesidir. Millet İttifakı'nın bu türlü bir gündemi olmadığı açıklanmıştır" dedi. Özel bugün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,512Konular
980,897Mesajlar
30,757Kullanıcılar
zekigrpnrSon üye
Üst Alt