Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gururum incindi :(

Gururum incindi :(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bundan yaklaşık 5 ay önce bi kızla yakınlaşmaya başladım ve sonradan ondan hoşlanmaya başladım Ondan da bana aleyhinde bi şeyler olduğunu düşünüyodum çünkü hoşlandığımı emin ediyodum ve negatif tepki almıyodum Lakin ben zorunlu adımları atamadımAradan 2 ay geçti, bir takım şeyler için geç olmaya başladığı anda açılmaya karar verdim Beni arkadaşı olarak gördüğünü, beni üzmek istemediği için fena bi şey yapamadığını falan söyledi
Sonra araya uzaklık koymadan devam ettik Arkadaşlarım arasında alay konusu oldum benimle çok dalga geçtiler Hem hoşlandığım kızdan karşılık alamamak ayrıca de dalga geçilmek beni fazla üzdü Olayın üstünden 2 ay geçti ve ben hala unutamadım Ne yapmalıyım gerçekte bilemedim Hala bi şeyler yapılabilir mi bilmiyorum Bana yaşattıklarını anlasın istiyorum İntikam gibi değil üzülsün istemiyorum Lütfen bi destek edin boşluğa düştüm

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt