Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gusül Abdesti Alırken Sivilce Patlarsa abdest bozulur mu

Gusül Abdesti Alırken Sivilce Patlarsa abdest bozulur mu
0
320

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Gusül Abdesti Alırken Sivilce Patlarsa abdest bozulur mu arkadaşlar Gusül Abdesti Alırken Sivilce Patlarsa acaba alınan gusül abdesti bozulur mu bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsın Gusül Abdesti Alırken Sivilce Patlarsa bozulur mu diyegusulabdestialirkensivilcepatlarsaabdestbozulurmu5c5a3658bf494alt  

Similar threads

Gusül Abdesti Alırken Sivilce Patlayınca Abdest Bozulur Mu Sivilce Patlaması Gusül Abdestini Bozar Mı Dinimizce temizleme en ön plandadır Abdest alındığı sırada sivilce patlarsa ve içinden iltihap akarsa, abdesti yeniden suç işlemek gerekir Vicdanın rahat etmesi için böyle yapılması daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Gusul Abdesti Alırken Sivilce Patlayınca Abdest Bozulur Mu Sivilce Patlaması Gusul Abdestini Bozar Mı Dinimizce temizlik en on plandadır Abdest alındığı sırada sivilce patlarsa ve icinden irin akarsa, abdesti tekrarlamak gerekir Vicdanın rahat etmesi icin boyle yapılması daha doğru olur
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Ne Zamana Değin Gusül Abdesti Alınır haberdar olan varsa yazsın Kızlar ilişkiden ne dek sonradan gusül abdesti alınabilir aradan vakit geçse bişey olur mu Ne Zamana Değin Gusül Abdesti Alınır haberdar olan varsa yazsın bana  
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Gusül Abdesti Nasıl Alınır Ne Okunur bilen varsa yazsın selamlama arkadaşlar ben çevremde oysa kimseye soramadım çekindim ve size yazmakta karar kıldım acaba Gusül Abdesti Nasıl Alınır Ne Okunur bu konuda bana veri verebilir misiniz?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Gusül abdestinin alınışı ebat abdestinin alınışı gusül abdestinin alınışı gusül guslün abdesti ile namaz kılınırmı video gusul ebdesti, gusul abdestinin alınışı, gusul abdestini bozan şeyler, gusül abdesti alınışı, gusul abdestini bozan galler, gusul abdesti, gusul abdestini gerektiren...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt