Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Guti %99 Beşiktaş'ta

Guti %99 Beşiktaş'ta

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Guti Beşiktaş'ta

Beşiktaş yönetimi, Schuster'in ısrarla istediği Real Madrid'in kaptanıyla anlaşmaya vardı

Real Madrid'in yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun kadrosunda görmek istemediği için 3 milyon Euro tazminat ödeyerek sözleşmesini feshettiği kaptan Guti, Beşiktaş ile anlaşmaya vardı

Halen tatilde yer alan 33 yaşındaki futbolcuyla menajerler aracılığıyla yapılan görüşmeler önceki gün olumlu sonuçlandı

İmza İnönü Stadı'nda

Siyah beyazlı takımın yeni teknik direktör Bernd Schuster'in alınmasını istediği Guti ile büyük muhtemelen Dünya Kupası ardından kontrat imzalanacak Tatilden döndükten sonra önce Real Madrid'le olan 1 takvim sözleşmesini feshedecek olan deneyimli futbolcu, sonradan başkan Yıldırım Demirören'in özel uçağıyla İstanbul'a getirecek Beşiktaş yönetimi Guti'ye de Quaresma'ya yaptığı gibi inönü Stadı'nda sözleşme imzalatmayı planlıyor

Schuster etkili oldu

giderken İspanyol medyasına konuşan Guti, Real Madrid'den ayrılmak istemezdim Oysa Mourinho, Raul'a gösterdiği anlayışı bana göstermedi İstenmediğim yerde durmam Çoğu kulüpten tekliler alıyorum Ama benim için en önemli olanı Schuster'in çalıştıracağı Beşiktaş Onlarla anlaştık gibi Beşiktaş'la anlaşmamda Schuster etkin oldu Çünkü onunla amaçlamak büyük şımartma ve benim nasıl biri olduğumu çok iyi biliyordedi

*

858,506Konular
983,085Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt