Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Guti Futbolu Bırakıyor

Guti Futbolu Bırakıyor
0
141

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Guti Hernandez Futbolu Bırakıyor

Eski Real Madridli ve bir donem Beşiktaş forması giymiş olan Guti Hernandez futbolu bırakacağını acıkladı201911 sezonunda Real Madrid'ten Beşiktaş'a transfer olan orta saha oyuncusu ilk senesinde 37 karşılaşmada forma giymiş ve toplamda 11 gol kaydetmişti İkinci senesinde ise sadece 3 karşılaşmada forma giyen Guti, daha sonra Beşiktaş'tan ayrılmıştı

Radio Brand'a konuşan İspanyol futbolcu, Son kararımı verdim Transfer doneminde bir cok teklif aldım Prensipte anlaştığım kuluplerde oldu ancak son kararım futbolu bırakmak oldu Boylece aileme daha cok vakit ayırabileceğimdiye konuştu

Aktif futbol yaşantısına son noktayı koyduktan sonra, futbolun icinde kalacağı mesajınıda veren Guti, Antrenorluk kurslarına gideceğim Genc takımlarda gorev almak istiyorum Mesela Real Madrid genc takımı olabilirdedi

imagesgutifutbolubirakiyor5b04077a8d9cd