iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
6 su bardağı tavuk suyu
1 kahve fincanı buğday
1 kahve fincanı mısır
2 yemek kaşığı margarin
2 baş soğan
1 adet limon
Biraz tavuk eti (beyazından)
HAZIRLANIŞI
Buğday ve mısırı temizleyip bol suyun içine atın, ıslanıp iyice kabarsınlar Derin bir tencerede 2 kaşık yağı eritin 2 baş soğanı da çok ince doğrayın Tencereye koyup hafifçe pembeleştirin
6 bardak tavuk suyunu da tencereye koyup buğday ve mısırı ilave edin Biraz tavuk etini içine didikleyin Hepsini iyice pişirin Bol limon suyu ilavesiyle servise sunun
6 su bardağı tavuk suyu
1 kahve fincanı buğday
1 kahve fincanı mısır
2 yemek kaşığı margarin
2 baş soğan
1 adet limon
Biraz tavuk eti (beyazından)
HAZIRLANIŞI
Buğday ve mısırı temizleyip bol suyun içine atın, ıslanıp iyice kabarsınlar Derin bir tencerede 2 kaşık yağı eritin 2 baş soğanı da çok ince doğrayın Tencereye koyup hafifçe pembeleştirin
6 bardak tavuk suyunu da tencereye koyup buğday ve mısırı ilave edin Biraz tavuk etini içine didikleyin Hepsini iyice pişirin Bol limon suyu ilavesiyle servise sunun