Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güveçte Dana Kuyruğu Etinden Barbunya

Güveçte Dana Kuyruğu Etinden Barbunya

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Güveçte Dana Kuyruğu Etinden Barbunya Tarifi İçin Malzemeler

*1 kilo barbunya
*Yarım kilo dana kuyruğu eti
*4 soğan
*2 patates
*4 domates
*1 kırmızı biber
*1 baş sarımsak
*1 havuç
*1 tatlı kaşığı salça
*Karabiber, tuz, kimyon, acı biber, sumak, kekik, reyhan

Güveçte Dana Kuyruğu Etinden Barbunya Tarifi Yapılışı Önce etlerimizi suda bir saat kadar bırakıyoruz Kanı çıksın diye Sonra iyice etrafını temizleyip güveç kabına alıyoruz Suyunu çekene kadar pişiriyoruz
Dana kuyruğu eti omura benziyor, tadı çok lezzetli ve barbunya gibi kuru bakliyatlara güveç yemeklerine çok yakışıyor, fiyatı da çok uygun
Soğan ve havuçları küçük küçük kıyıyoruz Etle beraber havucu ve soğanı kavuruyoruz Bir miktar ayçicek yağı ilave ediyoruz Domatesleri rendeliyoruz Biberinde iç kısmını rendeleyip kabuğundan ayırıyoruz Kırmızı biberi de güvece ekliyoruz Domatesleri ekleyip karıştırdıktan sonra baharat ve salçayı da ekliyoruz Bir miktar su ile beraber barbunyaları da güvece alıyoruz En son patatesleri küp küp doğrayıp ilave ediyoruz Ağzı kapalı şekilde 4560 dk arası kısık ateşte pişiriyoruz Afiyet olsun
 
858,496Konular
982,149Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt