Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Güveçte Etli Kuru Fasulye Tarifi

Güveçte Etli Kuru Fasulye Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Güveçte Etli Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler

*2 kase kuru fasulye
*250 gram kuşbaşı (ben kuzu kullandım)
*1 adet soğan
*45 adet kuru sus biberi
*2 yemek kaşığı domates salçası
*1 yemek kaşığı biber salçası
*Yarım çay bardağı zeytinyağ
*3 tatlı kaşığı tereyağ
*Tuz, karabiber, pul biber, kimyon
*Göz kararı su (ben tam kuru sevdiğim için suyunu az koyuyorum)

Güveçte Etli Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Fasulyeyi akşamdan ıslatıyoruzÖnce normal tencere de pişiriyoruz sonra güvece alıp fırına veriyoruz (güveçe almadan önce güveçi ocakta ısıtııyoruz)
Etlerimizi tencereye alıp yağını koyup kavurun daha sonra üzerine soğanı ekleyin ve iyice soğanlar ölene kadar kavurun Sonra salçayı ilave ediyoruz salçanın kokusu çıkana kadar kavuruyoruz ve üzerine fasulyeyi ekliyoruz baharatları atıp kuru biberleride ekleyip suyunu veriyoruz Bir taşım kaynatıp güveçe alıyoruzÜzerine tereyağımizi ekleyip alüminyum folyo ile ağzını kapatıyoruz 200° fırında 40 dakika kadar pişiriyoruz
 
858,478Konular
981,315Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt