Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güveçte Etli Kuru Fasülye Yemeği

Güveçte Etli Kuru Fasülye Yemeği

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Güveçte Etli Kuru Fasülye Yemeği Tarifi İçin Malzemeler

*2 su bardağı kuru fasulye
*350 gr kuşbaşı et
*5 su bardağı sıcak su
*1 yemek kaşığı biber salçası
*1 yemek kaşığı domates salçası
*2 yemek kaşığı tereyağı
*1 adet kuru soğan
*1 adet büyük domates
*2 adet yeşil biber
*1 adet kırmızı biber
*1 çay kaşığı isot+ kekik+karabiber +kimyon
*3 diş sarımsak

Güveçte Etli Kuru Fasülye Yemeği Tarifi Yapılışı Fasülyelerimizi bir gece önceden suda bekletelim Daha sonra suyunu süzüp azıcık çiğ kalacak şekilde haşlayalım
Domatesin kabuklarını soyalım, biberlerin çekirdeklerini ayıklayalım Etlerimizi küp küp doğrayalım ve güvecimizin içinde suyunu salıp çekinceye dek ocakta pişirelim Suyunu çekince tereyağını ekleyelim Küp küp doğranmış soğanı ve biberlerimizi de ekleyerek güzelce karıştıralım Ardından minik minik doğranmış domateslerimizi ve sarımsakları da katıp karıştırmaya devam edelim Salçamızı, baharatları, tuzu ekledikten sonra fasülyelerimizi koyalım ve azıcık daha kavuralım (sebzeleri azıcık çiğ bırakın ) Ardından sıcak suyu ekleyip alüminyum folyo ile üstü kapalı olarak 180 derecelik fırında yaklaşık 1 saat kadar pişirelim Sıcak olarak servis edelim Afiyetler olsun
 
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt