Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güveçte Kuru Fasulye

Güveçte Kuru Fasulye

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Güveçte Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler

*100 gram dana kuşbaşı
*1 tane mor kuru soğan
*2 tane sivri biber
*Tuz
*Karabiber
*1 kaşık domates salçası
*1 kaşık biber salçası
*Yarım kg kuru fasulye
*Zeytin yağı bir çay bardağından az

Güveçte Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Bir gün önceden kuru fasulyeyi suya koydum, ertesi gün şişmiş olan fasulyeyi güzelce yıkayıp süzelim Bir kapta kuru fasulyenin üstünü geçecek kadar su koyalım ve kaynatalım ki gazını alalım*Kaynadıktan sonra gazını çıkardığımız fasulyelerimizi süzelim Güveçimize sıvı yağımızı dökelim, soğanımızı yemeklik doğrayıp yağla kavuralım, rengi dönene kadar Etlerimizi koyalım, soğanla kavuralım, biberimizi yemeklik doğrayıp ekleyelim kavuralım Salçalarımızı eriyene kadar kavuralım, fasülyelerimizi koyalım, şöyle bir karıştıralım, üstüne ılık su koyalım, göz kararı koyuyorum İçine tuzunu, pul biberini, karabiberini koyalım karıştıralım Güvecimizin ağzını folyoyla kapatalım, 3 yerinden delelim En büyük gözün en kısığına getirelim, ocağımız kısık olmalıdır ki güveçimiz güzel olsun Afiyet olsun

Similar threads

Güveçte Kıymalı Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *2 5 bardak kuru fasulye *200 gr kadar dana kıyma *34 tane tatlı sivri biber *1 büyük kuru soğan *2 yemek kaşığı biber salçası (tatlı) *2 yemek kaşığı sıvı yağ *1 yemek kaşığı tereyağ *1 iri diş sarımsak *Tuz, karabiber Güveçte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Güveçte Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *1,5 su bardağı kuru fasulye (ben dermason kullandım) *1 adet kuru soğan *1 adet yeşil biber *1 adet ufak boy havuç *1 yemek kaşığı biber salçası *Yarım çay bardağından biraz az zeytinyağı (ben göz kararı koyuyorum) *Tuz *2,5 veya 3 su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Güveçte Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı kuru fasulye *1 adet kuru soğan *1 adet yeşil sivri biber *1 yemek kaşığından az biber salçası *1 yemek kasığından az domates salçası *İsteğe bağlı pul biber Güveçte Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Öncelikle kuru fasulyeleri yıkayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Güveçte Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı kuru fasulye *1 adet kuru soğan *2 adet sivri biber *2 yemek kaşığı domates salçası *Yarım kaşık biber salçası *Karabiber *100 gr kuzu eti *1 çay bardağı sıvı yağ Güveçte Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Fasulyeleri akşamdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Güveçte Etli Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *4 su bardağı haşlanmış kuru fasulye *200 gr haşlanmış kuşbaşı et *1 adet kuru soğan *1 yemek kaşığı salça *Kırmızı pul biber *Tuz Güveçte Etli Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Güvecimizin içerisine biraz sıvı yağ alıp yemeklik doğranmış kuru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,481Konular
981,450Mesajlar
29,612Kullanıcılar
bahattincanSon üye
Üst Alt