Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Güveçte Kuru Fasulye

Güveçte Kuru Fasulye
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Güveçte Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler

*2 adet soğan
*1 yemek kaşığı domates salçası
*1 tatlı kaşığı biber salçası
*300 gram dana eti (kuşbaşı ve kemikli)
*Tuz, karabiber, pul biber
*Tereyağı, zeytinyağı

Güveçte Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı 1 gece önceden fasulyelerimizi suda bekletiyoruz Güvecimize yağımızı alıyoruz, etlerimizi ilave ediyoruz Etler suyunu saldıktan sonra soğanları ekleyip kavuruyoruz İçine salçamızı ilave ediyoruz Fasulyelerimizi de ekledikten sonra üstünü geçecek kadar sıcak su koyuyoruz Tuzunu ve baharatlarını attıktan sonra kısık ateşte yavaş yavaş pişmesini sağlıyoruz Afiyet olsun

Similar threads

Güveçte Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *100 gram dana kuşbaşı *1 tane mor kuru soğan *2 tane sivri biber *Tuz *Karabiber *1 kaşık domates salçası *1 kaşık biber salçası *Yarım kg kuru fasulye *Zeytin yağı bir çay bardağından az Güveçte Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Bir gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Güveçte Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *1 kase kuru fasulye *1 tane orta soğan *Çeyrek kangal sucuk *Yarım yemek kaşığı domates salçası *Yarım yemek kaşığı biber salçası *1 çay kaşığı tuz Güveçte Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Kuru fasulyeyi bir gece önceden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Güveçte Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *45 adet küçük soğan *3 domates veya domates sosu *Sıvı yağ *2 bardak kuru fasulye *1 et bulyon *Tuz ve çeşitli baharatlar Güveçte Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Soğanları soyup, yıkayıp, doğramadan yağ ile kavuruyoruz Daha sonra domates...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Güveçte Mis Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *2 bardak kuru fasulye *1 adet soğan *1 yemek kaşığı tereyağı *1 yemek kaşığı sıvı yağ *1 yemek kaşığı salça *Kemik parçaları yada kuşbaşı et *Tuz *Kırmızı biber Güveçte Mis Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Kış aylarında vazgeçilmez olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Güveçte Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *1,5 su bardağı kuru fasulye (ben dermason kullandım) *1 adet kuru soğan *1 adet yeşil biber *1 adet ufak boy havuç *1 yemek kaşığı biber salçası *Yarım çay bardağından biraz az zeytinyağı (ben göz kararı koyuyorum) *Tuz *2,5 veya 3 su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,779Kullanıcılar
meso1212Son üye
Üst Alt