Güveçte Kuşbaşı Kavurma Tarifi İçin Malzemeler 600700 gr dana kuşbaşı23 adet yeşil sivri biber1 adet soğan1 kırmızı biber2 adet domates1 tatlı kaşığı salçaTereyağı, değişken yağPul biber, karabiber, tuzlu1 çay kaşığı biberiye ( istenirse 2 diş sarımsak ilavesi yapılabilir ) Güveçte Kuşbaşı Kavurma Tarifi Yapılışı Kuşbaşı eti düdüklüde 20 dk haşlayalımTencereye tereyağı ve sıvı yağ karışımını koyalımYemeklik doğradığımız soğanı ek edip birazcık kavuralımKocaman doğranmış kırmızı ve yeşil biberleri ve eti de ekleyip az daha kavuralımKabuğunu soyup iri iri doğradığımız domatesi ve salçayı da ekleyip azıcık su ilavesi yaptıktan daha sonra kaynamaya başladığında altını kapatıp tuzlu ve baharatlarını ekleyelimPorsiyonluk güveçlere paylaştırıp 175 derecelik fırında 30 dk kadar pişirelim Afiyet olsunol sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur