iltasyazilim
FD Üye
Güveçte Simitli, Sucuklu Kuru Fasulye Malzemeleri
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet orta boy soğan – yemeklik doğranmış
1 adet çarliston biber – yemeklik doğranmış
2 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
10 dilim sucuk – küp doğranmış
4 su bardağı su
4 su bardağı kuru fasulye – haşlanmış
Tuz
Karabiber
1 yemek kaşığı tereyağı
1 adet kırımızı acı biber
1 adet simit
Güveci ocağa alın, zeytinyağı ekleyin ardından soğan ve biberleri ekleyin yumuşayana kadar kavurun
Salçaları ekleyin ve kavurmaya devam edin Daha sonra sucukları ilave edin kavurun ardından su ve kuru fasulyeleri ekleyin
Baharatlandırın, tereyağı ve acı biberi ekleyin orta ateşte pişirin
Kuru fasulye pişince simitleri etrafına dizin, güvecin kapatıp demlenmeye bırakın
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet orta boy soğan – yemeklik doğranmış
1 adet çarliston biber – yemeklik doğranmış
2 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
10 dilim sucuk – küp doğranmış
4 su bardağı su
4 su bardağı kuru fasulye – haşlanmış
Tuz
Karabiber
1 yemek kaşığı tereyağı
1 adet kırımızı acı biber
1 adet simit
Güveci ocağa alın, zeytinyağı ekleyin ardından soğan ve biberleri ekleyin yumuşayana kadar kavurun
Salçaları ekleyin ve kavurmaya devam edin Daha sonra sucukları ilave edin kavurun ardından su ve kuru fasulyeleri ekleyin
Baharatlandırın, tereyağı ve acı biberi ekleyin orta ateşte pişirin
Kuru fasulye pişince simitleri etrafına dizin, güvecin kapatıp demlenmeye bırakın
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız