Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güveçte Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi

Güveçte Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Güveçte Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler

*1 kg dermason fasulye
*2 adet kuru soğan
*Tarım boy sucuk
*2 yemek kaşığı salça
*1 adet köy biberi
*Yarım çay bardağı sıvı yağ
*Tuz
*Pul biber
*Karabiber
*Tencere büyüklüğüne göre su

Güveçte Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Öncelikle fasulyeleri düdüklü tencerede 15 dk kadar haşlıyoruz Güveç tenceremize yağı, soğanı, biberi koyup kavuruyoruz Soğanlar pembeleştiğinde salçayı ekleyip kavuruyoruz Salça kavrulunca haşlamış olduğumuz fasulyeyi de güvecimize ekleyip yaklaşık 23 dk kavrulmasını sağlıyoruz Üzerine su ve baharatları katıp karıştırıyoruz Sucukları doğrayıp başka bir tavada yağ eklemeden biraz kızartıyoruz Kızartmış olduğumuz sucukları da suyunu eklediğimiz güvecimize döküyoruz Sucukları soğan kavururken güvece koyarsanız fasulyeyi acılaştırır Orta ateşte 10 dk güvecimizi pişiriyoruz Tercihe göre üzerini domates ve biber ile süsleyerek güvecin üzerine folyo geçirip önceden ısıtılmış 225 derece fırında 45 dk pişiriyoruz Evde yapılabilecek en mükemmel fasulyedir Afiyet olsun
 
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt