iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
1 ufak kangal sucuk
4 adet yumurta
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Yeteri kadar tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI
Sucuğu zarından ayırın Halka halka doğrayın Güveci hafif ateşe koyup ısıtın Yağı içine ilave edin Bu yağda sucukları arkalı önlü hafifçe kızartın
Aralıkla olarak yumurtaları tencereye kırın Üzerine kapağını kapatarak yumurtaların pişirin Tuzunu ve biberini ilave edip sıcak olarak servise sunun
1 ufak kangal sucuk
4 adet yumurta
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Yeteri kadar tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI
Sucuğu zarından ayırın Halka halka doğrayın Güveci hafif ateşe koyup ısıtın Yağı içine ilave edin Bu yağda sucukları arkalı önlü hafifçe kızartın
Aralıkla olarak yumurtaları tencereye kırın Üzerine kapağını kapatarak yumurtaların pişirin Tuzunu ve biberini ilave edip sıcak olarak servise sunun