Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Guven Verici Mesajlar

Guven Verici Mesajlar
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Kısa Guven Verici Mesajlar

Guven Verici Mesaj

Guven dolu sozlerimde guvendiğim tek sensin sana guveniyorum ve sana guvendiğim duygularımla gidiyorum

Yalnız Kalma Kalbim Yanında yarınlara Boş Bakma Guven Dolu Yarınlar bizi bekliyor bunu unutma

En Guzel Guven kendine guvenendir

ilk once kendine sonra başkalarına guven

Herkeze guvenme parmakla sayılcak kadar guvendiğin insan olsun yeter bu hayatta

Guvendiğin insanlarla sakın kavga etme yoksa guvendiğin dağlara bir yerde kar yağar

Guvencsiz bir insan hemen hayata kuser guvenli bir insan hayattan kopmaz

Kalbim Sana bedenimden Daha cok guveniyor bebeğim

Bu Hayata Guvendiğim tek insan Sensin, Bundan Sonraki Hayatımda Yine bu Şekilde Sana guvenmek isterdim

En guel arkadaşlıklar guven ile başlar kan kardeşlikle devam eder

Sana Guvenmek istiyorum ama Kalbim beni Engelliyor Sana Aşık Olmak istiyorum Sozlerin beni Etkiliyor Bu Yuzden Sana guvenemiyorum

Guven Mutluluksa Sonuna Kadar Guveniyorum Sana bunu unutma bebeğim

Sensiz her Saniye acı bana sensiz guven kalmıyor yanımda seni gorunce guveniyorum bu zavallı hayatıma

Al Hayatım Senin Olsun Sana Guveniyorum Bunu biliyorsun Al Dunyam Senin Olsun Sana Guvenmişim Artık Goruyorsun

Karşındakine Duşunerek Guven Duşunmeden guvenirsen Sonucları Acı Olur

Guvendiğin Dağlara Kar Yağmamasını istiyorsan Guvendiğin Dağları iyi secmelisin bulutsuz ve temiz olmalı

Belkide Tek guvendiğim sensin ve bana bu acıyı yaşatıyorsun bırak artık ellerimi guvensiz olsun bedenim istemiyorum adını hayalini guvenmiyorum artık sana

Yarına Guvendim Bugun Beni Sattı

Sevgine guveniyorum O halde varım

Sana Kendimden Daha cok guveniyorum cunki Seni Kendimden Daha cok seviyorum bebeğim biricik aşkım benim

Guven bana Seviyorum Seni inan Bana ozluyorum Seni Bir Seni Sevdim Birde Sana verdiğim Guven dolu Sozleri

Guvendiğim icin seviyorum Seni Guvensizlik gelmesin Aklına Seni her Halinle Seviyorum bunu unutma

Guvenmek guzeldir onemli olan guveneceğin insanı bulmak

Gule guvensen bile birgun dikeni batar bunu unutma!

858,524Konular
981,307Mesajlar
31,163Kullanıcılar
meryemm5Son üye
Üst Alt