En guzel Guven Verici Sozler Mesajlar
En guZel arkadaşlıklar guven ile başlar kan kardeşlikle devam eder
Sevgine guveniyorum O halde varım
En Guzel Guven kendine guvenendir
ilk once kendine sonra başkalarına guven
guvendiğin insanlarla sakın kavga etme yoksa guvendiğin dağlara bir yerde kar yağar
guvencsiz bir insan hemen hayata kuser guvenli bir insan hayattan kopmaz
Bu Hayata Guvendiğim tek insan Sensin, Bundan Sonraki Hayatımda Yine bu Şekilde Sana guvenmek isterdim
Sana Guvenmek istiyorum ama Kalbim beni Engelliyor Sana Aşık Olmak istiyorum Sozlerin beni Etkiliyor Bu Yuzden Sana guvenemiyorum
Guven Mutluluksa Sonuna Kadar Guveniyorum Sana bunu unutma bebeğim
Sensiz her Saniye acı bana sensiz guven kalmıyor yanımda seni gorunce guveniyorum bu zavallı hayatıma
Al Hayatım Senin Olsun Sana Guveniyorum Bunu biliyorsun Al Dunyam Senin Olsun Sana Guvenmişim Artık Goruyorsun
Karşındakine Duşunerek Guven Duşunmeden guvenirsen Sonucları Acı Olur
Guvendiğin Dağlara Kar Yağmamasını istiyorsan Guvendiğin Dağları iyi secmelisin bulutsuz ve temiz olmalı
Belkide Tek guvendiğim sensin ve bana bu acıyı yaşatıyorsun bırak artık ellerimi guvensiz olsun bedenim istemiyorum adını hayalini guvenmiyorum artık sana
herkeze guvenme parmakla sayılcak kadar guvendiğin insan olsun yeter bu hayatta
En guZel arkadaşlıklar guven ile başlar kan kardeşlikle devam eder
Sevgine guveniyorum O halde varım
En Guzel Guven kendine guvenendir
ilk once kendine sonra başkalarına guven
guvendiğin insanlarla sakın kavga etme yoksa guvendiğin dağlara bir yerde kar yağar
guvencsiz bir insan hemen hayata kuser guvenli bir insan hayattan kopmaz
Bu Hayata Guvendiğim tek insan Sensin, Bundan Sonraki Hayatımda Yine bu Şekilde Sana guvenmek isterdim
Sana Guvenmek istiyorum ama Kalbim beni Engelliyor Sana Aşık Olmak istiyorum Sozlerin beni Etkiliyor Bu Yuzden Sana guvenemiyorum
Guven Mutluluksa Sonuna Kadar Guveniyorum Sana bunu unutma bebeğim
Sensiz her Saniye acı bana sensiz guven kalmıyor yanımda seni gorunce guveniyorum bu zavallı hayatıma
Al Hayatım Senin Olsun Sana Guveniyorum Bunu biliyorsun Al Dunyam Senin Olsun Sana Guvenmişim Artık Goruyorsun
Karşındakine Duşunerek Guven Duşunmeden guvenirsen Sonucları Acı Olur
Guvendiğin Dağlara Kar Yağmamasını istiyorsan Guvendiğin Dağları iyi secmelisin bulutsuz ve temiz olmalı
Belkide Tek guvendiğim sensin ve bana bu acıyı yaşatıyorsun bırak artık ellerimi guvensiz olsun bedenim istemiyorum adını hayalini guvenmiyorum artık sana
herkeze guvenme parmakla sayılcak kadar guvendiğin insan olsun yeter bu hayatta