Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güvenemiyorum ?

Güvenemiyorum ?
0
145

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
9 aydır birlikte olmamıza karşın nedense tam anlamıyla gizli olamıyorum en minik şeyde birşey buluyorum sözde Düşüncelerimi birçok arkadaşımla paylaşıyorum bazı konularda abartıya kaçsamda fazla haklısın diyorlar lakin sevgi büyük olunca bişeyde yapamıyor insan kabullenmek zorunda kalıyor kısa yetişmek istedim çünkü uzun uzun yazınca okunmuyor ve cevaplanılmıyor aklıma gelen ilk şeyi kâğıda dökmek istiyorum cevaplandıkça devam etmek istiyorum umarım yardımlarınızı esirgemezsiniz

Bayan telefondan herşeyi tavır taraftarı ben ise telefonla mesajlarım ama herşeyi konuşmayı o kadar sevmem onunla başbaşa ve sınırı bildiğince hitabe yapsın bağırsın didişsin istiyorum yeterki karşılıklı bi sonuca varalım Fakat tam tersi konumdayız bu yüzden yarı nasıl diyeyim kaçar gibi geliyor buluştuğumuzda konuşan taraf defalarca ben susan o ve herşeyi kabulleniyor gibi davranıyor fakat mesajlarda hiç o kadar değiş fazla acayip bi şart keza aynı şehirde olmamıza karşın haftada en iyi olasılık 1 kere buluşuyoruz en iyisi oda

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt