Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Guvenli İnternet Kullanımı

0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0

Guvenli internet Uygulamasının kullanımı oldukca basit Bilgisayara herhangi bir yazılım yuklenmeyecekKullanıcılara Cocuk Profili ve Aile Profili olmak uzere iki secenek sunulacak Cocuk profili ile eğitim, odev, muzik, oyun, eğlence, gibi bircok turden siteye erişilebilecekAile profilinde ise cocuk profiline ek olarak kişisel sitelere, forum ve paylaşım sitelerine erişim sunulacakAyrıca bu profilde sosyal medya, oyun ve sohbet kategorilerini ayrı ayrı secmek mumkun olacak

İstediğiniz zaman Guvenli İnternet Hizmetini alabilir, istediğiniz zaman profilinizi değiştirebilir, isterseniz bu hizmetten vazgecebilirsiniz

Cocuk Profili : Pedagoji, sosyoloji ve psikoloji alanlarında uzman akademisyenlerin bulunduğu bir komisyon tarafından belirlenen kriterlere uygun kategorilerdeki sitelere erişilebilen profildir
Cocuk profili ile eğitim,odev, bankacılık uygulamaları, alışveriş, muzikoyuneğlence, haber, eposta, resmi ve kamu siteleri,tatil, ozel şirketler, eğitim kurumları, edevlet gibi pek cok farklı turden siteye erişebilirsiniz

Aile Profili : Kumar, uyuşturucu, fuhuş, mustehcenlik, şiddet, teror, dolandırıcılık, zararlı yazılım gibi kategorilerdeki siteleri engelleyen profildirCocuk profiline ek olarak kişisel sitelere, forum ve paylaşım sitelerine erişim sunar
Ayrıca sosyal medya, oyun ve sohbet kategorilerini ise ayrı ayrı secme imkanı sunar

Servis sağlayıcılarının İnternet adresleri ve cağrı merkezi numaraları:

ISS Cağrı Merkezi Online İşlem Merkezi
avea 444 1500 aveacomtr
metronet 0 (212) 320 4070 metronetcomtr
millenicom 0 (850) 333 0333 millenicomtr
superonline 0 (850) 222 0222 superonlinenet
ttnet 444 0375 ttnetcomtr
turkcell 444 0532 turkcellcomtr
turknet 0 (850) 288 8080 turknetnettr
turksat 444 0126 turksatcomtr
vodafone 444 0542 vodafonecomtr

Guvenli internete nasıl uye olunur?