iltasyazilim
FD Üye
18 aydır cıktıgım bi erkek arkadasım var beni çok seviyo buna eminim daha once ondan ayrılmıştım sevmediğimi düşünüp fakat daha sonra sevdğimi anladım geri döndüm hersey cok iyiydi cok hassas bi insan her an hatalı anlamaya müsait ve cok sinirli biri ama bir böylece da rasyonel verdiği sözü yerine getirir gecen de dısarı cıktım aksam müsade almıyoruz lakin haber veriyoruz akşam oldugundan cıkmama braz karşı çıktı msjıma da cvp vermeynce ortaya bi söz attım eve dönüorum diye ama dönmedim tabiki cok sinirlendi cnkü inanmadı dogal olarak bna bidaha yalan söylemycektn dedi daha önce de msni acmadım demştm lakin acmıstım bu da söyldğim 2 yalan oldu tamm dedğini halde yaptın nasıl güvencem dedi ve bitirdi yüzük takmıştık onu atmıs fotograflarımı yok etmiş giderken o baska sehirde okuyo ama ben hatamı anladım gercekten ve onu cok seviyorum onun da beni sevdiğinden eminim ne yapabilirim nasıl her tarafta güvenini kazanabilirim bidaha olmaz nasıl inancam dedi bidaha olmycak diorum daha oncede oyle demiştin dedi cok sinirli şuan arkadsım konuştu kesin bi süre bu konuda konuşmak istemiorum napıcagmı bilmiorum bnde demiş lütfen takviye edin ikimizde severken bitsin istemiyorum ona baska hiç yanlış yapmadım