Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Güzel Ahlaklı Olma Duası

Güzel Ahlaklı Olma Duası
0
142

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Hoş Ahlak Duası

Ya Rabbi, afiyet, sağlık ve hoş ahlak ver! Kaza ve kaderine rıza gösterenlerden eyle

Okunuşu: Allahümme cennibni münkerati ’lahlakı ve ’lehvai ve ve ’lesvai ve ’ledvai

Anlamı: Allah ’ım! Fena ahlaktan, nefsani arzulardan, fena işlerden ve ayıp şeylerden beni uzaklaştır(İbn Hıbban, Ed ’ıye, No: 960) *

Similar threads

Guzel Ahlak Duası Ya Rabbi, sıhhat, afiyet ve guzel ahlak ver! Kaza ve kaderine rıza gosterenlerden eyle Okunuşu: Allahumme cennibni munkerati ’lahlakı ve ’lehvai ve ve ’lesvai ve ’ledvai Anlamı: Allah ’ım! Kotu ahlaktan, nefsani arzulardan, kotu işlerden ve ayıp şeylerden beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
Hoş Ahlak İçin Dua Güzel ahlak bütün insanlık için önemlidir Ayrıca kendinizin keza çevrenizdekilerin güzel etik sahibi olması sizi daha iyi bir çevre ile baş başa bırakacaktır Hoş ahlak için ise okunması gereken dua şöyledir; Güzel ahlak sahibi elde etmek için her gün 174 defa Ya Kuddüs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
peygamberimizden dua örnekleri,peygamberimizden dua örneği,peygamberimizden dua,peygamberimizden dua ayetleri Peygamber Efendimizden Dualar Diğer bir ilâh değil, ancak Allah var O ’nun şerîki yoktur Mal O'nundur, hamd de O'nundur O her şeye kaadirdir Allah'ım, Senin verdiğine engel olacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Hz Muhammed ( sav) duaları Her peygamber gibi, Peygamber efendimizin de, hiç günah işlemediği halde, (Beni günahtan, küfürden koru) gibi dualar etmesinin hikmeti nedir? Resulullah efendimiz, nasıl dua edileceğini bize öğretmek için, öyle dua etmiştir Bazıları şöyledir: (Bizi açık ve dar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
284
Güzel Bir Dua,Güzel dualar, Dua Örnekleri,Sohbette Okumak için Dua Ya Rabbi! günahlarımızı rahmetinle bağışlama ve mağfiret eyle! Ölülerimizi de mağfiret eyle, yaşıyanlarımıza hayırlar ihsan eyle! Riyadan, nifaktan, şikaktan, her türlü hastalıktan, kazadan, beladan, tembellikten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
858,474Konular
981,214Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt