Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Guzel Anlamlı Sozler Damar

Guzel Anlamlı Sozler Damar
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Guzel Anlamlı Damar Sozler

Damar Guzel Anlamlı Sozler

Sen geceyi bana bela ettinBense sana olan herşeye lanet ettim

Yağmuru kıskandım sana dokundu diye,ruzgara kızdım kokunu caldı diye,kaderime kustum bana imkansızsın diye,birtek geceleri sevdim seni ruyalarıma yolladı diye

OLmek icin sebebim Yoq AmA yasamaq İcİNdE SINIRDAYIM

Arkadaş sen hic olumun golgesinde ozgurluğu yaşadınmı kahpesine kurşun yağdırdınmı hic bir garibanın elinden tutupta kadere rest cektinmi dinle cicikız dinle sen sosyetenin cilalı taşlarında dans ederken ben ise parcalanmış vucudum dağılmış cenemle zulamda suskun silahımla gelmeyen ozgurluğumu bekliyordum

Biz sevgiliye cicek verenlerden değil, arkadaşa can verenlerdeniz biz feleğin cemberinden gecmiş alemci gencleriz

Delikanlılık ne racon kesmek ne adam oldurmek nede harac kesmektir delikanlılık akşam olunca evine ekmek goturmektir

Kaldırımları uzerimize Yorgan Gibi Cektik Bize bir adım gelene biz On adım Gittik Oksijenimiz Sigara Mineralimiz yavan ekmek Kolay mı Bu dunyada Serseri Damgası yemek Kolay mı be Guzelim sevilmeden sevmeK

Eger birgun gelir beni unutursan,bilki silahım artik belimde değil elimde,ama ici boş,cunku kurşunu beynimde!!!

Varlığınla başlayan bir gunun yokluğunla bitmesine alışamadım, aklımda olduğunun yarısı kadar yanımda olsaydın Hic Sensiz Kalmazdım

Dost vurulunca değil unutulunca kahrından olurmuşBiz dostlarımızı kır cicekleri gibi avucumuzda değil kurşun yarası gibi yureğimizde saklarız

Hayata değer bir yaşam, sevmeye değer bir aşk, dostluğa değer bir arkadaşlıktan asla vazgecmeNe eksik ne fazlasını ara ve seni uzenle asla uğraşma !

Mutluluğun peşinden koşma mutluluk senin peşinden koşsun ve hayatta oyle mutlu ol ki gozlerinde akan bir damla yaş arayıp da bulamayanların sadakası olsun

858,519Konular
981,219Mesajlar
31,081Kullanıcılar
hasan145788Son üye
Üst Alt