Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güzel Anlamlı Sözler Nickler

Güzel Anlamlı Sözler Nickler
0
112

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Güzel Anlamlı Nickler

Güzel Anlamlı Sözler Nickler Msn

Dağlar Kadar Büyük Sana Aşkım Irmaklar Dek pak Sana Olan Duygularım Gözlerin Gibi Parlak Seni için düşündüğüm Umutlarım Seni Seviyorum Birtanem benim

İnanma ben sendeyim hiç nedensiz Unuttuğum yalan

Offinan nefessiz kaLdm aşkımın içinde
İçimden çekip aLdığın çocuk nerde ??

Oyun bozan bir hayLazdım
Biliyorum lakin
Oynamadığımız tüm oyunLarı Kıskanıyorum derhal

Kimin elindesin, unutuldun mu sende sinsice?
Çözüm sende canım, kuvvet mu geldi bu sonsuz bilmece?

Sen benim Meleğimsin Senin için Besteledim hayatımızın Şarkısını Seninle bir ömür boyu giderim Korkmam Asla, Sana Güveniyorum Bu hayat Senin Bunu Unutma Sen BenimSin Seviyorum Seni Sonsuza Denk Kimse Giremez Aşkımızın Arasına

Sen Benim kadınımsın, yarınlarıma umutlarımsın, sen benim hayat kaynağımsın, yarınlarım için bir merhabasın seviyorum seni aşkım

Her gün Senin için ağlıyorum, Senin için yazıyorum Sözlerimi ve Resmine Okuyorum Aşk Dolu Sözlerimi, Seni nekaadr Sevdiğimi Bilmeni iStiyorum Seni Çok Seviyorum

1 Damla Gözyaşı Yok Yağmuları Yüklerim Bedenime, Sevinçleri Değil Mutluluk Aşısını Vururum Senin için kendime Senin için Hayatın Acısını Alır Mutluluğa Çevirir Senin için yaparım Bunları Seviyorum Seni

Sözlerimi Aşık Olamayan Anlamaz içimdeki Derdi Aşkın Çilesini Ağlamayan Yürek Anlamaz, Seni Sevdim Delice içimdeki Ben Senin için Ağlıyor Her Gece Kalbim Namına Hasret kaldı Seviyorum Seni Aşkım yarım Kaldı, Adın kalbimde Yazılı Sensizlik Aldı Güzel Anılarımı Lakin Yinede Seviyorum Seni

Yaşamayı özlemişim gülüm Sen bana Bir güldün ya ben o An yeniden Doğdum Güya Gülüm Sen Benim Solmayan Gülümsün Seni Seviyorum GülümMmMM

Arkaya Bakıp Giden Zamana Gülüyorum defalarca Anıları Seninle Yaşamak istiyorum Yalnızca Sen Ol yanımda Yaşam ozaman Çekilir Ozaman ben Olurum hayatta Seviyorum Seni

Ola Ki Bugün Şayet yarın ümidiyle Bekledim Seni Ve Sen geldin Şimdi Kalbim Atıyor Seninle Hemen Yüzüm Gülüyor Seninle bebeğim

Seni ne Değin Fazla Sevdiğimi Anlatsamda Kelimeler yetkisiz Kalır Her güzelliğin Sonunda, Seni ANlatamaz Hiç Bir çekicilik Seni Anlatamaz Kalbime ve Ben seni yaşıyorum hayalinle Seviyorum Seni Biriciğim

Seni Severlen Ağlamayı Sevdim Senin Yanına Gülmeyi Sevdim Seninleyken Ben Seni özledim Seni Seviyorum Derken Titrek Yüreğimi o haLimi Sevdim bebeğim Seni Fazla Seviyorum

Öyle uzak Değilsin Bana Sadece Ellerimiz Uzak Kaldı Gurbetin ortasında, Sen Ne Olursa OLsun Benimsin benim Gelinimsin bebeğim Seviyorum Seni helalim *

858,506Konular
983,080Mesajlar
33,114Kullanıcılar
moleqySon üye
Üst Alt