Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

güzel anlamlı ve kısa sözlerimize göz atın

güzel anlamlı ve kısa sözlerimize göz atın
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
hoş anlamlı ve kısa sözlerimize göz atın güzel sözler Sevgilim bil ki senden uzak ne güzellikleri avutur beni bu şehrin, ne de yıldızlı aksamları! özlemin bir akarsu olmuş fayda girer içimde ki dağları! Seni sevdiğim değin yaşasaydım,baki olurdum Sen hala sonsuzluğun yüzünde bir damla gözyaşısınBiliyordum,seni seviyorum derken yeni bir alfabe keşfettiğimi,kimsenin okuma yazma bilmediği bir kentte Fırlatmıştım kalbimi uzağa,en uzağaDenk gelirde rastlar diye bir yıldızaYanılıp susturdum,ağrımın çağrısını,çagrimin köhnemiş ağrısını Ancak kim bilir ki ,yanağımda yangınlardan çok önce o yarin bıraktığı öpüş izi var Yüreğimde anılardan kalan bin hayal izi var Kanmadım aynalara sana kandığım değiniçimde bir boşluk sana yandığım dek Bir çift yeşil göz yüzünden içimde bir güz acıyor; o kadar acıyor ancak, acılar acısız kalıyor, mevsimler üstüme devriliyor,kışlar kışsız kalıyor Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımdaArdımda bir yürek yükü rüzgarNe vakit sevmeye koyulsam,doğrulup çoğaldı ayrılıklar Seni sildiğimde, hatıralar defterinden,biliyordum söküp attığımı hayatımın yarısını  

858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt