hoş ask mesajları ashk mesajlari güzel ask mesajları Haritalara bakıyorum evin yok Sözcüklere bakıyorum adın değil Kendime bakıyorum seni görüyorum, çünkü benden başka yerin değil » Birlikte yaşayabileceğin biriyle yok, onsuz yaşayamayacağın biriyle ol Geldiği vakit başıboşluk dolduran yok gittiğinde yeri doldurulmayan biriyle ol » Yaşam hiçbir insan için ağlamaya değmez Zaten ağlamaya değen insan hiçbir zaman ağlatmaz Sen gerçi ağlamak istiyorsan başını dikey tut Göz yaşların ağlatan dek alçalmasın » Gözlerin sözlerini örtecek dek günahsız, düşüncelerin duygularını bastıracak kadar acımasız,ellerinde ellerimi tutamayacak değin uzaksa benim suçum ne birtanem » Bir benzi atmış dek yakın yıldızlar kadar uzaktan derler sevgi içinuzanır yetişemezsin,yetişir dokunamazsın,dokunur vazgeçemezsin vazgeçer ama katiyen unutmazsın » Uçurumdan düşerken tutunduğum dal olsan ölmekten yok seni kırmaktan korkarım kiTutunduğum dalsınBeni affet » Gidersen kim sular fesleğenleri,kuşlar nereye sığınır akşam oluncaGidersen kar yağar avuçlarıma,gidersen kuşlarda ölür bende » Unutmaya beş kala gözlerini ve sana dair ne varsa bitmeye yakın işte bugün ben her şeyimi sende bıraktım sırf aşkımı aldım elinden onu da kaybettim HÜKÜMSÜZDÜR » Her deniz bir martı,her rüya bir uyku,her nota bir şarkı,her kabir bir ölü,her ağaç bir kök bulurda ben başka bir sen bulamam » Seni uçsuz bucaksız bir okyanusta doğan güneşte,geceleyin parlayan ayda ve denizlerin o mavisinde buldumAncak gece doğabilecek bir güneşte kaybedebilirim » Sana gitme diyemedim; Gözlerim gözlerinde kaldı Susamış büyürmü hiç çiçek; Su sende çiçek bende kaldı