Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

guzel aşk sozleri anlamlı

guzel aşk sozleri anlamlı
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Bir gun dudakların kurursa okyanusu getiririm sana, akşam ayazında titrersen guneşi getiririm sana, eğer gonlun bir sevgi ararsa kalbimi sokup getiririm sana

Bir daha yaşanması mumkun olmayan şeyler hep bizimle yaşar

Ben golu seven ateş, sen colu seven Yağmurum

Biraz da cesaretti aslında aşk Gozunu budaktan sakınmamaktı Ve kabullenmekti olanı da, olmayacak olanı da

Aşk herkesle guzel değil bence, dogru kişi, doğru zaman şartı gerekli

Gezinip durma kalbimin ustun de Aşk kırıntıları var yerler de

Ben ıraklarda suskun bir mevlevi Sen ise kalbimin Aşkı kıyameti

Aşk, imkansız bir cok şeyi mumkun kılar

Sırf sevgilinin yuzu gulsun diye, bazen sacmalamayı goze almaktı aşk

Aslında hayat kotu falan değil sadece bizi gercekten seven birileri yanımızda yok

Kavuşamayınca adı aşk olurmuş, kavuşunca da hayal kırıklığı

Yarım kalan bir hikayedir, en cok kanayan

Her yari koynuna alamazsın ki Bir taş olur ezer,ezer sineni

benim Sevgim ve Aşkım kaIbin Susu DeğiIdir, Kendisidir

Eğer aşkta guzeI bir an varsa oda başkaIarını baştan cıkartan o yureğin benim icin kan ağIadığı zamandır

En surekIi aşk karşıIığı oImayan aşktır

Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur

Similar threads

Aşk Sozleri Anlamlı Zannetme ki hersey bitti sevdigim; Birgun yeserecek su sararmis yapraklarVe bundan sonra kim severse dunyada; Seni ve beni hatirlayacaklar Ağlasam cizgi cizgi Gozyaşlarım sana değilmiş gibi, beklesem,Zamansız, dunsuz, yarınsız gelmeyişini, Silinmiyor huzunlerim,Seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Anlamlı Aşk Sozleri Kısa Anlamlı Kısa Aşk Sozleri Gonlume taht kurdun, gonlumun sultanı oldun, gece gokyuzunde parlayan yiıldızım, sabah ise ruhuma doğan guneşim oldun Aci ve huzun bir yıldız kadar uzak, mutluluk gozbebegin kadar yakin olsunUmutlarin gercek, gerceklerin mutluluk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Kısa Aşk Sozleri Aşktan, aşk icin gozunden kanlı yaş dokenler soz etmelidir Bu aşıklar ancak diğerlerinin sozculeridir Ne garip değil mi? Hala aklıma geldiğinde icimde bir yerleri sızlatmayı başarabiliyorsun Biraz da cesaretti aslında aşk Gozunu budaktan sakınmamaktı Ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
En Guzel Aşk Ve Sevgi Sozleri Mesajları Facebook Facebookta Paylaş En Guzel Aşk Ve Sevgi Sozleri Mesajları Sevgilim bil ki senden uzak ne guzellikleri avutur beni bu şehrin, ne de yıldızlı aksamları! ozlemin bir nehir olmuş yarar girer icimde ki dağları! Yuz kere seni seviyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
En Guzel Aşk Sozleri Sizler icin derlediğimiz en guzel sevgi ve aşk sozlerini sayfamızda paylaşıyoruzSizlerde sevgilinize aşk dolu sevgi dolu sozler ile ona olan sevginizi anlatmak haykırmak isterseniz sizin icin hazırladığımız en guzel aşk sozlerini mutlaka okumlaısınızİşte en guzel aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
858,519Konular
981,234Mesajlar
31,097Kullanıcılar
roaniaSon üye
Üst Alt