Guzel Bir Dua,Guzel dualar, Dua Ornekleri,Sohbette Okumak icin Dua
imagesguzelbirduaornegi5afdf30044d82
Ya Rabbi!
gunahlarımızı rahmetinle af ve mağfiret eyle! Olulerimizi de mağfiret eyle, yaşıyanlarımıza hayırlar ihsan eyle!
Riyadan, nifaktan, şikaktan, her turlu hastalıktan, kazadan, beladan, tembellikten, acizlikten, zelil olmaktan, zulum etmekten ve zulum gormekten, cimrilikten, musriflikten, azdıran zenginlikten ve doğru yoldan ayırmaya sebep olanfakirlikten, şeytan ve nefsin şerrinden, duşmanın galebsinden, kotu huydan, bidat işlemekten, dalalete duşmekten, halis olmayan amelden, her ceşit guahtan, kufre girmekten, olurken gelecek fitnelerden, kabir azabından, dinimize ve dunyamıza zarar verecek işlerden sana sığındak, bunlardan bizleri koru ya Rabbi!
Ya Rabbi!
Bizlere sarsılmaz bir iman, guzel bir ahlak, şukredici bir kalp, sabredici beden, zikredici dil, kaza ve kaderine rıza gosteren hayırlı omur, salih evlat, dunya ve ahirette guzellik ihsan et! Ana ve babamıza da mağfiret eyle!
Ya Rabbi!
Kendini, sevgini, sevdiklerinin sevgisini, butun enbiyanın, ehli beytin, ashabı Kiram'ın ve butun Evliyaı Kiramın sevgisini ve sevgisine kavuşturacak amel ve işleri nasip eyle!
Ya Rabbi!
Dinini severek hizmet etmeyi, kul borclarını odemeyi ve şehit olarak olmeyi nasip eyle! Bize hakkı hak, batılı batıl olarak goster!
Ya Rabbi!
Bu vatanı bizlere bırakan ecdadımızın ruhunu şad eyle! Memleketimize hizmetleri gecmiş, ve Allah icin harp etmiş dedelerimize rahmet eyle! Yurdumuzu her turlu duşmandan koru! Cunku Sen her şeye kadirsin!Dualarımızı kabul eyle!
Allah'ım !
Urpermeyen kalpten, doymayan nefisten, fayda vermeyen bilgiden ve kabul edilmeyecek duadan sana sığınırız!
AFFINLA YEŞERT KALBİMİ
Beni kalbimin ellerine bırakma Ya Rabbi
KALBİM Kİ KORDUR istediğinden gayrısına
İstediğinin hayır mı yoksa şer mi olduğuna
Kalbimin elinden cektim cekeceğimi yıllarca
Şimdi donup icimde bir karanlık goruyorsam
Ve bu karanlığın korkusuyla
AYDINLIK SANDIGIM HER KUCUK YILDIZBOCEĞİNE KOŞUYORSAM
Bunu acizliğimin duası say Ya Rabbi
Cahilliğimi bağışla
Ve ihtiyacı neyse onunla nimetlendir kalbimi
Gozumun pınarında her daim yaş hazır bekliyor
Yurek sanki bir acık yara, ne değse sızım sızım sızlıyor
Canı yanınca feryad ediyor insan
Canı yanınca yanında kim varsa ona uzanıyor
Şifa senin elindedir Ya Rabbi
Yanlış adreslerden cevir adımlarımı
DENENMİŞ YALNIŞLARLA YENİDEN YALNIŞA DUŞURME BENİ
Ben kulhanbeyi cumlelerini cok kurdum
Kulhanbeyliğine soyunup
Kul olduğumu hatırladığım yollarda cokca yoruldum
Şimdi birkac hayat yaşamışcasına yorgun
Birkac hayat yaşamışcasına bitiksem
Suclu aramaya ne hacet
Suclusu benim
Ben hem kendi hayatımın
HEM YİTİRDİĞİM ZAMANIN KATİLİYİM
Şimdi ben adına herşeyimi tuketmiş kapında duruyorum
Bir aralasan rahmet perdeni diye dua dua bekliyorum
Ne hakkım var istemeye ne yuzum biliyorum
Lakin senin keremine sınır konmaz
Senin rahmetin oyle bir deryadır ki
Benim gunahlarım ona bent olmaz
Affet Ya Rabbi
Affınla yeniden yeşert kalbimi
Affet Ya Rabbi
İSRAF ETMEME İZİN VERME KENDİMİ
imagesguzelbirduaornegi5afdf30044d82
Ya Rabbi!
gunahlarımızı rahmetinle af ve mağfiret eyle! Olulerimizi de mağfiret eyle, yaşıyanlarımıza hayırlar ihsan eyle!
Riyadan, nifaktan, şikaktan, her turlu hastalıktan, kazadan, beladan, tembellikten, acizlikten, zelil olmaktan, zulum etmekten ve zulum gormekten, cimrilikten, musriflikten, azdıran zenginlikten ve doğru yoldan ayırmaya sebep olanfakirlikten, şeytan ve nefsin şerrinden, duşmanın galebsinden, kotu huydan, bidat işlemekten, dalalete duşmekten, halis olmayan amelden, her ceşit guahtan, kufre girmekten, olurken gelecek fitnelerden, kabir azabından, dinimize ve dunyamıza zarar verecek işlerden sana sığındak, bunlardan bizleri koru ya Rabbi!
Ya Rabbi!
Bizlere sarsılmaz bir iman, guzel bir ahlak, şukredici bir kalp, sabredici beden, zikredici dil, kaza ve kaderine rıza gosteren hayırlı omur, salih evlat, dunya ve ahirette guzellik ihsan et! Ana ve babamıza da mağfiret eyle!
Ya Rabbi!
Kendini, sevgini, sevdiklerinin sevgisini, butun enbiyanın, ehli beytin, ashabı Kiram'ın ve butun Evliyaı Kiramın sevgisini ve sevgisine kavuşturacak amel ve işleri nasip eyle!
Ya Rabbi!
Dinini severek hizmet etmeyi, kul borclarını odemeyi ve şehit olarak olmeyi nasip eyle! Bize hakkı hak, batılı batıl olarak goster!
Ya Rabbi!
Bu vatanı bizlere bırakan ecdadımızın ruhunu şad eyle! Memleketimize hizmetleri gecmiş, ve Allah icin harp etmiş dedelerimize rahmet eyle! Yurdumuzu her turlu duşmandan koru! Cunku Sen her şeye kadirsin!Dualarımızı kabul eyle!
Allah'ım !
Urpermeyen kalpten, doymayan nefisten, fayda vermeyen bilgiden ve kabul edilmeyecek duadan sana sığınırız!
AFFINLA YEŞERT KALBİMİ
KALBİM Kİ KORDUR istediğinden gayrısına
İstediğinin hayır mı yoksa şer mi olduğuna
Kalbimin elinden cektim cekeceğimi yıllarca
Şimdi donup icimde bir karanlık goruyorsam
Ve bu karanlığın korkusuyla
AYDINLIK SANDIGIM HER KUCUK YILDIZBOCEĞİNE KOŞUYORSAM
Bunu acizliğimin duası say Ya Rabbi
Cahilliğimi bağışla
Ve ihtiyacı neyse onunla nimetlendir kalbimi