iltasyazilim
FD Üye
Niye Ben?diyen herkes için
Brenda, yamaç tırmanışı yapmak isteyen genç bir kadındı
Bir gün cesaretini toplayarak bir grup tırmanışına katıldı
Tırmanacakları yere vardıklarında, az kalsın duvar gibi dikey, büyük ve sarp kayalık bir yamaç çıktı karşılarına
Bütün korkularına rağmen, Brenda azimliydi
Güvenlik kemerini taktı, ipi yakaladı ve kayanın dik yüzüne tırmanmaya başladı
Bir vakit tırmandıktan sonradan, nefeslenebileceği bir oyuk buldu
Orada asılı dururken, gruptan yukarıda ipi tutan kişi dalgınlığa düşerek ipi gevşetiverdi
Aniden boşalan ip, tez Brenda'nın gözüne çarparak lensinin düşmesine neden oldu
Lens fazla küçüktü ve bulunması hemen hemen imkansızdı
Lens, yamacın ortasında bir yerlerde kalmıştı ve Brenda bundan böyle bulanık görüyordu
Ümitsizlik içinde Brenda, lensini bulması için Allah'a dua edebilirdi yalnızca
Ve dürüst içe düşünüp dua etmeye başladı Allah'ım! Sen bu anda buradaki bütün dağları görürsün
Bu dağlar üzerindeki her bir taşı ve yaprağı bildiğin gibi, benim lensimin yerini de biliyorsun Onu bulmama destek et
Patikalardan yürüyerek aşağı indiler Aşağı indiklerinde, tırmanmak üzere oraya doğru gelen yeni bir grup gördüler
İçlerinden biri Aranızda lens kaybeden var mı?diye bağırdı
Brenda'nın daha sonra öğrendiğine kadar, lensi bir karınca taşıyordu ve karınca yürüdükçe yavaş yavaş kayanın üzerinde hareket edip parlayan lens kızların dikkatini çekmişti
Eve döndüklerinde Brenda lensini nasıl bulduklarını babasına anlatacak ve bir karikatürcü olan babası da ağzıyla lens içeren bir karınca resmi çizerek karıncanın üzerindeki baloncuğa şunları yazacaktı:
Allah'ım! Bu nesneyi niçin taşıdığımı bilemiyorum Bunu yiyemem ve adeta taşıyamayacağım değin ağır Fakat istediğin yalnızca bunu taşımamsa, senin için taşıyacağım
BU YÜKÜ NİYE TAŞIYORUMdemeyin *
Brenda, yamaç tırmanışı yapmak isteyen genç bir kadındı
Bir gün cesaretini toplayarak bir grup tırmanışına katıldı
Tırmanacakları yere vardıklarında, az kalsın duvar gibi dikey, büyük ve sarp kayalık bir yamaç çıktı karşılarına
Bütün korkularına rağmen, Brenda azimliydi
Güvenlik kemerini taktı, ipi yakaladı ve kayanın dik yüzüne tırmanmaya başladı
Bir vakit tırmandıktan sonradan, nefeslenebileceği bir oyuk buldu
Orada asılı dururken, gruptan yukarıda ipi tutan kişi dalgınlığa düşerek ipi gevşetiverdi
Aniden boşalan ip, tez Brenda'nın gözüne çarparak lensinin düşmesine neden oldu
Lens fazla küçüktü ve bulunması hemen hemen imkansızdı
Lens, yamacın ortasında bir yerlerde kalmıştı ve Brenda bundan böyle bulanık görüyordu
Ümitsizlik içinde Brenda, lensini bulması için Allah'a dua edebilirdi yalnızca
Ve dürüst içe düşünüp dua etmeye başladı Allah'ım! Sen bu anda buradaki bütün dağları görürsün
Bu dağlar üzerindeki her bir taşı ve yaprağı bildiğin gibi, benim lensimin yerini de biliyorsun Onu bulmama destek et
Patikalardan yürüyerek aşağı indiler Aşağı indiklerinde, tırmanmak üzere oraya doğru gelen yeni bir grup gördüler
İçlerinden biri Aranızda lens kaybeden var mı?diye bağırdı
Brenda'nın daha sonra öğrendiğine kadar, lensi bir karınca taşıyordu ve karınca yürüdükçe yavaş yavaş kayanın üzerinde hareket edip parlayan lens kızların dikkatini çekmişti
Eve döndüklerinde Brenda lensini nasıl bulduklarını babasına anlatacak ve bir karikatürcü olan babası da ağzıyla lens içeren bir karınca resmi çizerek karıncanın üzerindeki baloncuğa şunları yazacaktı:
Allah'ım! Bu nesneyi niçin taşıdığımı bilemiyorum Bunu yiyemem ve adeta taşıyamayacağım değin ağır Fakat istediğin yalnızca bunu taşımamsa, senin için taşıyacağım
BU YÜKÜ NİYE TAŞIYORUMdemeyin *