Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

güzel bir siteye benziyor hayırlısı inşaallah

güzel bir siteye benziyor hayırlısı inşaallah

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
esselamu aleykum arkadaşlar aranıza yeni katıldım seviyeli dürüst bir siteye benziyoryararlı bilgi ve fikir paylaşımlarının olacagı kanaatindeyimşimdilik mevlaya emanet olun selam ve dua ile

Similar threads

Selamun Aleykum. Benim kabir ziyareti ile ilgili bir sorum olacak. Bir akrabam yirmi yaşlarda genç , sevdiğim bir dostumdu. Rabb im Rahmeti ile muamele eylesin inşaallah intihar etti. Benim ne gibi dua veya hangi Ayet Sure okumalıyım ki kendisine kabirde Rahman dan bir parça Merhamet hediye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Sevgili kardeşlerim Sizler ile paylaşmak istediğim önemli gördüğüm bir konudurBir tarikat ehli kardeşin yanlış kişiler ile arkadaşlık yapmasının sonucunda kardeşin yoldan çıkmasıdır bu anlattıklarımTabi bunlar bir sebeb'tirKardeşlerim isteğimiz tertemiz bir yolda ALLAH(cc)ın rızasını kazanmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Dini Aşk Sozleri Mesajları Dini Guzel Aşk Sozleri Sanat icin soyunana alkış tutan eller, Neden ALLAH icin giyinene zulmeder ? Bildiğin 3 şeyden 2sini kendin yap, 3yu ben senin icin Allahtan isterim (SAV) Nefsimi Yendiğim Tek Yerdir BeLkide SECDEMYA RABBİ OyLe Bır İman Bahşet Ki; Goz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Bir Damla Gözyaşı Bir damla da çağlayan ırmakları boğuşu Yakub`un, Sukut denizinde dalga olan Meryem`in Fırtınalara sabrı kalkan bilen Eyüb`ün Rıza bahçesine bir gül ekebilmek, gözyaşlarını teselli vuslatına mazhar olacak kadar samimiyetle dökmektir Dua tadında akan her damla kelamsız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Müsafeha etmek (iki müminin karşılaştıkları zaman toka yaparak salavat okumaları) Hutbenin arapça okunması Sakalın dudaktan itibaren bir tutam olması Kıymetsiz yerlere girerken sol ayakla girilip, sağ ayakla çıkılması Mübah olan yerlere sağ ayakla girilip sağ ayakla çıkılması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt