Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Güzel Bir Söz Bırak

Güzel Bir Söz Bırak
1
34
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
  • Sabit
Merhaba İllegaltoplum Üyeleri; Topluluğumuzu sürekli güncel tutmamız için moderatörler tarafından 7/24 çalışmamlarımız sürüyor ve size daha iyi hizmet sunmak için elinden geleni yapıyorlar sizlerde bize anlayış göstermek istiyorsanız aşağıdaki kuralları okumanız rica olacaktır 1- Konu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Ardına bakmadan giden sevgili başkasına dışarı giden sevgili dışarı giden sevgili devlete ait resimleri insan resimleri Ardına bakmadan dışarı giden sevgili; başlık bile pskolojikmen insanı yıkmakta im gidenin ardından ağlanmaz derler lakin insan fazla sevdiği zamanda fazla koyuyor Ardına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Evet arkadaşlar gördüm oysa forumda birçok kişinin başı bu dertte bende onlarla deneyimlerimi paylaşmak istiyorum Ilk Olarak birine derdinizi söylediğinizde onlardan duyduklarınız şunlar olur manâlı olan iç güzellik, kimse çirkin değildir, kendine imaj ver, vb şeyler duyarsınız fakat nafile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
sıla oluruna bırak sıla sıla resimleri sila resimleri sila evet melişlerim sıla yine şahane bir yorumuyla bir klip daha cekti şu sıra müzik kanallarında,radyolarda calmaya başladı işte sılanın yeni şarkısı oluruna bırak 1549218418 1549218418...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Bırak seni seyredeyim Uyan sevdiğim Gün doğdu üstümüze Kalsın yıkama yüzünü Bırak o tatlı mahmurluğunu kalsın yüzünde Gel sana kahvaltı hazırladım Ekmeğini kızarttım Sevdiğin gibi Bak vişne reçelini surdum Dokunma sen hiç bir şeye Bırak seyredeyim seni Özlemişim seni kadınım Bakma öyle başı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,464Konular
981,127Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt