güzel bir laf bilmezden gelişlerim aptala yatışlarım karşımdakinin yalancılık potansiyeline olan merakımdandır bilmezden gelişlerim aptala yatışlarım kaybetme korkumdan yok yalancılık potansiyeline olan merakımdandır Dün canım olan yarın düşmanım olmaz benim Yaşananların hatrı daima saklı kalır Hatırları defalarca sorulur,Selamları alınır Sildiklerim vardır bundan başka Onlar yanlışlarım we pişmanlıklarımdır Adları anılmaz,Hatırları sorulmaz Yalnızca beddualarımdır Vicdanla birlikte asalet ararım ben sewdiklerimde her zaman içten değildir seçimlerim Süre kazanç şerefsizleri de sewerim Heryerde gözüm kulağım vardır bnm Yetkisiz sölemek yalan sölemek deildirdüşüncesindeki dürüstler? Beni deil kendilerini kandırıolar yalnızca Bilmezden gelişlerim aptala yatışlarım Kaybetme korkumdan deil Karşımdakinin yalancılık potansiyeline merakımdandır Inkar olmaz benim hayatımda Yaşananı yaşanmamış saymam Sayanı da saymamKelimelere sığmaz Sayfalar sürer beni izah etmek Lakin ne değin anlatılırsa anlatırsa Yaşamış bilir beni Yaşamayan anlamaz seçme parça
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.