Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Güzel Face Sözleri En Güzel Face Mesajları

Güzel Face Sözleri En Güzel Face Mesajları
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Güzel Face Sözleri En Güzel Face Mesajları En Güzel Face Sözleri Güzel Face Sözleri En Güzel Face Mesajları Facebook sayfanızda fazla güzel sözler mi paylaşmak istiyor sunuz? O halde bizde size bu konuda tezgâhtar olalım ve size en güzel face sözlerini sunalım Melek'ler 1549104677 1549104677 guzelfacesozlerienguzelfacemesajlari5c55762a019b5guzelfacesozlerienguzelfacemesajlari5c55762a019b5 guzelfacesozlerienguzelfacemesajlari5c55762a019b5 En güzel facebook sözleri Güzel Facebook mesajları sizlerle Güzel Sözler Face Sözleri Dün gece, hiç tanımadığım bir Travestiye rastladım sırf sana benziyor diye usulca sokulup ‘Naber lan Osman abi dedim ve kaçtım Facebook isminin yanında ‘Bok var ekle’ yazan arkadaş, kendinle bu dek barışık olduğun için seni kutluyorum Şampuanın Üzerinde Kuru Saçlar İçindir Yazdıgı için Şampuanı Saçını Islatmadan Kullanan Arkadaşı Bodruma Kapattık Mutluyuz Yatakta fazla iyiyimdir “Hiç unutmam, 14 saat uyumuşluğum var asdfghjkfds gibi bi şey gördüğümde Kişinin güldüğünü değil, klavyenin üzerine oturduğunu düşünüyorum Kızlar!! abazaları sevin çünkü onlar sizi fazla seviyor Sıradaki küfür keza ekleyip, keza de kimsin diye soran mallara gelsin Özlü sözler bir yaşanmışlık sonucu doğuyorsa “g*te giren şemsiye açılmaz sözünü bulanın yaşanmışlığından değişkenlik ederim ben Hesabı veremeyeceğiniz işlere kalkışmayın Öteki tarafta bulaşık yıkatmıyolar Feysbukunu donduran arkadaşım O fotoğrafın altındaki yorumlarda piç gibi kaldım Gittin gideli kendi kendime konuşuyorum Geri gel Selamlama, ben Windows Outlook Nadiren yanlışlıkla basınca açılayım diye tasarlandım Kadınların bakış açısı bir sen, bir ben, bir de bebek Erkeklerin perspektif bir sen, bir ben, dahası yerine koyma Sabahleyin kalkıp saate baktığında daha alarmın çalmasına 2 saat olduğunu görebilen genç, mutluluktan uyuyamadı… Aşk natürel oysa tesadüfleri sever Bela geliyorum der mi ? Sema ismindeki sevgilisine doğum gününde Semaver hediye eden arkadaşımı kutluyorum Bi bağlantıyı paylaşıp üstüne onu beğenip üstüne bi de “süpermiş yaa diye yorum yazan insan Bu kadarı yetmez Seviş o bağlantıyla Ben asla başladığım işi yarım bı Tarkan işi biliyo arkadaş; Birincil yaklarsam muck muck, daha sonra gel gel acımıcak, sonradan öp öp öp, işi bitincede ; adımı kalbine yaz beni unutma Selam, Ben; 5 liralık saat alıp su geçirir mi diye sorduğunuzda “Suya sokmaz isen geçirmez cevabını veren saatçiyim Biz düşüncelerimizi çoğu zaman omuzlarımızda taşırız Ayıp olan, bir düşünceyi gizli tutmak değil, o çeşit bir düşünceyi edinmektir Yeni ayrılıp facebooka ‘ortam süper,fazla mutluyum’ yazar genç evde eski resimlerle salya sümük ağlarken burnundan baloncuk çıkarken yakalandı Kaçanı kovalıyorsan bir “heves, açanı kovalıyorsan “müsamaha uğrunda koşuyorsun ancak ağzına sıçanı kovalıyorsan aşıksın Bilmem sen ne düşünüyosun? Düşünüyorum öyleyse VARIM, üşeniyorum öyleyse YARIN Ne düşünüyorsun diye sorup durmα Fαcebook, Ne düşündüğümü αnlαyαmαzsın ; Sevdiğim erkeğin profili sende olmαsα Umrumdα mısın ? İncir reçeli repliklerini yazanları arkadaşlıktan çıkartsam, facebook’ta yeni olduğum düşünülür Facebook okula beraber gittiğim, Twitter okula beraber gitmek istediğim insanlarla dolu Facebook: “ne düşünüyorsun? Twitter: “ne yapıyorsun? Foursquare: “nerdesin? Sonuç: yeni sevgilim sosyal ağ Sevgili feyzbuk, kalbin dek temiz olan bu ne düşünüyorsun bölümünü bana ayırdığın için öncelikle teşekkürler yüce gönüllü yüreklerde yaşamış görüşler, en yüksek düşüncelerdir Sonumuz Morg Aç Bi Tuborg Yaşam Buysa Bizde Jeton Cok… Her gösterme bir gözlem, her gözlem bir akıl, her zihin bir bağlantı ve ilişki doğurur Düşünmekten utanmıyorsan, söylemekten de utanma Her insanın iradesi dıştan binlerce fena düşüncesi olabilir Herkes benzer şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla bir şey düşünmüyor demektir Herkes benim düşünceme katılırsa, yanılmış olmaktan korkarım İnsan ne dek eksik düşünürse, öyle çok konuşur Biten neydi acaba diye hep düşünüyorum, pek çok soru var ancak beynimde Düşünür, yeniden düşünen ve şimdiye değin üzerinde düşünülmüş şeylerin katiyen yeterince düşünülmemiş olduğu kanısına varan kimsedir Ne değin seversen sev, asla kesin etme sevgini Çünkü sevdiğin birey, sevildiği kadar üzecektir seni’… Hayata karşı birincil küskünlüğümüz; Yanımızda sandığımız kişileri, karşımızda görmemizle başlar! Aşk yoLunda gezgin oLaLım dedik topLu nakliye aracı çıktın be Tanımadığımız insanların dürtüklemesine aleyhinde ‘geri dürt’ butonu yerine bi de ‘sktir git’ butonu olsaydı nolurdu, fazla mu kırılır – üzülürlerdi ? Dünya ateistler toplantısının tam ortasında içeri dalıp, “Allah’ınız yok mu lan diye bağırıp kaçasım var Sevgili Uyku, biliyorum seninle bazı problemlerim oldu lakin şimdi sana fazla ihtiyacım var Lütfen dön Gidenin peşinde ufak Su döküyorum Rahatlıyorum Çaya batırdığım bisküviyi düşürmeden ağzıma atmak için yaptığım hırsı hayatımın diğer hiç bir kısmında yapmıyorum Bir şeyi özensiz söyleyip sonradan “anlamadım dediğimde “boşver diyen dost Yarra Yering diye şarap var İçer misin ? Rock grupların gerisinde çalıcam diye elektro gitar öğrenıp, evlilik programnda “Gaydırıguppak Cemile çalan gitaristin yaşadığına ‘dram’ denir  

858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt