Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Güzel Hoş Sözler

Güzel Hoş Sözler
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Güzel Hoş Sözler Kısa Hoş Sözler Güzel Güzel Sözler Merhaba Sevgili Melek'ler bu yazımızda bir misafirimizin isteği üzerine sizlerle ve kuşkusuz oysa o istekte yer alan misafirimiz ile hoş güzel sözleri paylaşıyoruz 1549103571 1549103571 guzelhossozler5c5571d7cd50dguzelhossozler5c5571d7cd50d guzelhossozler5c5571d7cd50d Eğer Sevgi Üretmiyora Yüreğiniz Başarılı Bir Imalatçı Değilsiniz Sesini Yok Sözünü Yükselt, Yağmurdur Zambağı Büyüten Gökgürültüsü Yok Hiç Bir İşi İmkansız Diyerek Bırakma; Ertesi Gün Başkalarının O İşi Başarırken Çıkardığı Gürültüyle Uyanırsın Gücünüzden Belirsizlik Ederseniz Şüphelerinize Zor Vermiş Olursunuz Eğer Camlarınız Kirliyse Manzarayı Ne Kadar Değiştirirseniz Değiştirin Gösterme Aynı Kalır Kaderimse Çekerim, Çilemse Güler Geçerim! Eğer ßir Yerde Minik Adamların ßüyük Gölgeleri Oluşuyorsa, Orada Güneş ßatıyor Demektir Biz Bu Alemde Çaydanlığa Kan Koyar ßıçakla Karıştırırız Arkadaş Deriz Can Veririz Oysa Arkadaş Unutunca Ölürüz! O Kız ßeni Aşar Çünkü Yasak Kelıme Delikanlı Adam Manitasızda Yaşar Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz Sen İmkansızsın, Sensizlik İmkansız, Aşk İmkansız Çemberin En Açık Havada, En Çıkmaz Sokaktayım Gecenin En Siyahında, Umudun Bittiği Yerdeğim Köşeyi Dönsem Vefat, Düz Gitsem Hayat Gölgeler İçindeyim Herşey Başlar Biter,Ben Her Zaman Sende Bittim Yılansı Dilim,Kalbimin Musibet Kuyusundan Çektiğim Zehir Değil,Zekamın Kıvılcımı Her Tuzluğum Var Diyene Hıyarla Yetişmedim Yeldeğirmenlerine Aleyhinde Don Kişot’çuluk Oynamaya Çalışan İmitasyon Kahraman!! Sancı Dağı’na Tek Elle Amuda Kalkarak Çıkmaya Çalışan Tek Gözü Kör Dede!! Ben Sana Yanarken Hemen… Sen Kimbilir Nerede Üşüyorsun! Sevmek Ölmektir Kendimce , Ben De Sevmistim Ölmeden Önce Bakma Kızınca Sana Gurur Yaptığıma , Aşk Dolanır Seni Görür Görmez Ayaklarıma Her Seven Isimsiz Bir Kahramandır, Unutma Fakat; İnsan Sevebildiği Dek İnsandır İnsanlara Söz Dinletemiyorsan Strateji Değiştir, Onları Tehdit Et Sokak Arssı Gezinti Alanı Değildir Yıkılmadım, Ayaktayım, Dikine Gömün Beni Ben Seni Dün Sevmedim Çünkü Dün Bitti Ben Seni Bugün Sevmedim Çünkü Bugün Bitecek Ben Seni Yarın Sevdim Çünkü Yarınlar Hiç Bitmeyecek… Bana Seni Seviyorum Dediğin Zaman Bu Yalan Bile Olsa Bu Yalanı Dunyanın Bütün Gerceklerine Değişmeye Hazırım(Kuçuğume) Aşk İnsanın Hem Dostu Hemde Düşmanıdır İnsanı Onun Gibi Yıkan,Onun Gibi Sevindiren Birşey Daha Yoktur Hayatta Dünde Bugünde Yarında Yüreginde Yüregin Dek Yanındayım Kendini Yalnız Hissettiginde Elini Yüregine Koy Ben Defalarca Ordayım Ay Işığının Aydınlattığı Bir Kumsala Ufak Bir Dal Parçasıyla Seni Seviyorum Kâğıda Dökmek İsterdim Ama Sen Hırçın Bir Dalga Olup Silersin Diye Yazmaktan Korktum!!! Mevsim Ağlıyor Bugün, Özlüyor O Parlak Günlerini, Ayrılıyor Yapraklar Ağaçlardan Bir Hasret Rüzgarıyla Bana Eylül’ü Yaşatma Ey Sevgili!! Buruk Bir Duygu Yuklenirse Yuregine, Gøzlerin Ara Sıra Dalarsa Uzaklara, Kulaklarin Zamansiz Çılgın Gibi Cinlarsa, Bilki Bir Yerlerde Çılgın Gibi Özlenmissindir Bir Umut Kusu Ciz Yuregime Beyaz Olsun Tuyleri Kalbin Kadar Pak Olsun Bır Kanadı Senın İcin Diger Kanadıda Sevdigin İcin Cırpsın Aşkların En Soylusu Birken Birçok Olandır Sevginin En Güzeli Paylaşılan Emektir Aşkların En Soylusu Birken Birçok Olandır Çıkarsız Ve Sınırsız Paylaşılan Yürektir Çılgın Bir Yagmur Olsam Seni Yagdıgım Yerler Değin Severdim Çılgın Bir Rüzgar Olsam Seni Estigim Yerler Kadar Severdim Ama Ben Sadece Deliyim Ve Seni Aldıgım Her Nefes Dek Fazla Seviyorum !!!! Güzelsin, Şirinsin, Şahanesin Çektiğim Çileme Tek Bahanesin Melek Mi? Şeytan Mı? Bilmem Ancak Nesin Tuzaktan Tuzağa Atsan Da Olur Ben Seni Seviyorum Sen Sevmesende Olur Duyuyorum Sana Dokunmanın Ezikliğini Ve Düşünüyorum Aşık Olmanınrezilliğini İnan Yanındayken Çekiyorum En Fazla Hasretini!!! Aşkım Var Dağlar Bilemez, Sevgim Var Kimsenin Aklı Alamaz, Birde Sen Varsın Ya Bir Tanem Dünyada Kimse Böyle Sevemez… Bir Ilk Gibi Yaşayacağım İçimde,Kalan Son Sevgi Parçasını Seninle, Sakın Ayrılmayalım Aşkım Ölsem Bile Ellerinde… Umutsuzluğa Kapıldığın Süre Gökyüzüne Bak ! Mutlaka Seni Karşılayacak Sıcak Bir Güneş, Deli Bir Yağmur Yada Parlak Bir Yıldız Vardır! Hayatta Yasamanın 2 Yolu Vardır 1Hiçbirseyin Mucize Olmadığını Düşünmek 2Herseyin Bir Mucize Olduğunu Göz Önünde Bulundurmak (Albert Einstein) Hayat Yaşandığı Değin Vardır Yaşam Bahçemizin Çiçekleridir Dostlar,Sevgi Ve Gülücükle Sulanmazsa Kururlar…… Yaşam Böylece Bır Hocadır Kı,Ders Vermeden Imtıhan Yapar Çoğaltma Bebek Artma Hayatın Çırkınlıklerını Barı Sen Görme Günesin Hoş Yüzü Yüreğine Dokunsun Kabuslar Senden Uzak Başucunda Olsun Güneş Böylece Bir Günde Doğsun Ancak Bütün Duaların Kabul Olsun Bu Dünya Yalancı Bir Dünyadır, Gözleri Görmeyen Aşık Olandır, Gördüklerimizin Tümü Yalandır, Allahim Bu Yolcuyu Uyandır Eğer Kişi,Keza Akilli Ayrıca De Çalışkan İse Takdir EtAkilli Değil,Gayretli İse Dikkat EtAkilli Olup Atıl İse Ikaz Et Ayrıca Akilsiz Ayrıca De Tembel İse Tahrip Et Sana in Kıskanacağı Değin Mutluluk, Tıbbin Şaşıracağı Değin Sağlık, Tarihin Yazamayacağı Kadar Basari, Kimsenin Göremeyeceği Dek Sevgi Yolluyorum Aile Nedir, Aile Her Fırtınada Sığına Bileceğin Tek Limandır Hayal Kur, Ne Düş Belirlemek İstersen… Gez, Nereye Gitmek İstersen… Ol, Ne Olmak İstersen… Çünkü Senin Bir Tane Hayatin Olacak Ve Yalnızca Bir Sansın Var Bütün Bunları Edebilmek İçin… Hayat Yasandıgı Kadar Vardır Gerısı Ya Hafızalardakı Anı Ya Hayallerdekı Ümıttır Dertlerin Kum Parça Başına Dek Küçük Sevinçlerin Ve Mutlulukların Nisan Yağmuru Dek Bol Olsun Sararan Yaprakların Rengını Solan Çıçeklerın Güzellıgını Hıç Bır Sey Gerı Getıremez Ama Herseye Ragmen Bu Yaşam Hıçmıhıç Üzülmeye Degmez Yiğitlik Vurmakla, Ağalık Vermekle Olur Ceplerde Resmimiz Alemde İsmimiz Kır Kalbimi Gönlün Olsun Al Her Şeyi Gözün Doysun Acilen ßaşka Kollardayım ßu Da Sana Kapak Olsun Dünyada Hiç Kimseye Güvenme Çünkü ßeyaz Gülün Bile Gölgesi Siyahtır  

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt