Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güzel olmakta bazen suç oluyor!

Güzel olmakta bazen suç oluyor!
0
79

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
İngiltere'de bir hapishanede gardiyanlık yapan 22 yaşındaki genç kızın işten kovulma nedeni oldukça garip

İngiltere'nin Wolverhampton kentinde bir cezaevinde gardiyan olarak çalışan 22 yaşındaki Amitjo Kajla, mesleği için fazla cazibelibulunduğu gerekçesiyle işten atıldı

Dokuz ay çalıştığı cezaevinde arkadaşları kadar dışlanan ve daha sonrada işten atılan genç gardiyanı işten çıkarma gerekçesi, ağır makyaj yapması, mahkumlara karşısında nazik davranması ve bu iş için fazla çekici görünmesi görüldü

İşini sevdiğini bildiren Amitjo Kajla işten atılarak zarara uğratıldığı ve şahsiyet haklarına saldırıldığı gerekçesiyle İngiliz Hak Bakanlığını mahkemeye verdi Geçen nisan ayında işten atılan genç kadının mahkemesi Birmingham kentinde devam ediyor

Mahkemede işten atıldığı için zarara uğradığını bildiren Kajla, Alıştırma arkadaşlarım beni kesintisiz taciz ettikleri için geceleri uykum kaçıyordu Stersten kilo vermeye başladım Beni işten atan bakanlığın zararımı tazmin etmesini istiyorumdedi *

858,496Konular
982,158Mesajlar
30,097Kullanıcılar
InfoIntruderSon üye
Üst Alt