Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güzel Oyuncu Aslı Tandoğan'dan Aşk İtirafı....

Güzel Oyuncu Aslı Tandoğan'dan Aşk İtirafı....
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Güzel Oyuncu Aslı Tandoğan'dan Aşk İtirafı Aslı Tandoğan Haberi Aslı Tandoğanın Aşk İtirafı Çok Eskiden Osmanlı Kıyam dizisinin hoş oyuncusu Aslı Tandoğandan bir aşk itirafıBirincil görüşte aşk yaşadığını itiraf eden oyuncu onu çok seviyorum ve bir gün ayrılsam bile ailemin bir ferdi olarak kalacak şekilde tanımlama yaptı 1548636223 1548636223 guzeloyuncuaslitandogandanaskitirafi5c4e5042aea7dguzeloyuncuaslitandogandanaskitirafi5c4e5042aea7d guzeloyuncuaslitandogandanaskitirafi5c4e5042aea7d Birincil Görüşte Aşk! Güzel oyuncu Aslı Tandoğan'dan aşk itirafı: Teoman'ı (Kumbaracıbaşı) gördüğümde birincil görüşte aşkı yaşadım TRT'nin iddialı dizilerinden 'Bir Zamanlar OsmanlıKıyam'da 'Canseza' karakterini canlandıran Aslı Tandoğan, kendisiyle ilgili merak edilenleri GQ dergisinden Ali Tufan Koç'a anlattı: Annem eski devlet memuru, babam bale sanatçısı Annemle babam 30 takvim evliliğin sonunda yollarını ayırınca, annem Urla'ya, babam Antalya'da dağ başında bir köye yerleşiyor Sebzesini meyvesini eken, sabahleyinakşam fotoğraf yapan biri oldu babam Derhal herkes hayatından hoşnut Konservatuvarın arp bölümünde okurken, kaynağı süresiz bir fotoğraf karesi hayatımı değiştirdi Bir şekilde İstanbul'daki bir ajansın eline geçen o fotoğraf sonrası, İstanbul'a gelmem için ısrarlı telefon trafiği başladı Her seferinde cevabım benzer oldu: Ne ilgi, işim olmaz!CİHANGİRLİ OLAMADIM Antalya Devlet Korosu'na girdim, bir yıl da Antalya'da yaşadım Günün birinde, arkadaşımla sokakta bisiklete biniyorum Tek bisiklette iki kişiyiz, ben önde demirde oturuyorum bir anda pantolonumun paçası tekerleğe sıkıştı ve biz kafa üstü uçtuk Ertesi gün, tek gözüm şiş, yaratık gibi konsere çıktım O an ayrım ettim ancak, hazır birileri beni güzel buluyorken, en azından şansımı denemeliyim Oyunculuk yerine getirmek için geldiğimde Cihangir'e taşındım, oyuncu arkadaşlarımla Firuzağa'da kahvaltı eder, Smyrna'da içki içerdik Fakat nedense Cihangir insanı olmadım AŞKIN ENERJİSİ DIĞER! İstanbul'a taşındıktan üç yıl daha sonra, 'Aşka Sürgün' dizisinin setinde Teoman'ı (Kumbaracıbaşı) gördüm Bildiğin, ilk görüşte aşktı Nasıl aşık olunur bilmiyordum, hiç o kadar bir şey yaşamadım Daha Sonra bir insanı sevmeye başlayabilirsin ama daha sonra aşık olmazsın Çünkü aşk, diğer türlü enerjisi olan bir şey pek çok seviyorum ve öyle hayatımın tam orta uygun oysa, olur da bir gün ayrılırsak bile ailemin bir ferdi olarak kalacak id Bir proje öncesi mutlaka Teoman'ın fikrini alırım, evde uzun uzun provalar yaparız Tanıştığımızda Teoman'ın iki yaşında olan oğlu Deniz, bugün yedi yaşında ve mükemmel anlaşıyoruz UÇAKTAN KORKARIM! Bir dönem Erciyes'e gidip geldim Erciyes, uçakların çok baskı iniş yaptığı bir yer Her iniş bir korku filmi gibiydi Hiçbir yere gidemez oldum Uçak korkumun üstesinden gelmeye çalışıyorum Son durum şu: Tuhaf bir inleme isteği geliyor İnince ilk alkışlayan ben oluyorum, her seferinde kokpite koşup pilota sarılasım geliyor DİZİYE KATILMAM ADAMAKILLI TALIH ESERİ DİYEBİLİRİM 'Bir Zamanlar OsmanlıKıyam'a dahil almak benim için birazcık şans, birazcık rastlantı Dizinin kadrosu bitmiş, ilk beş birim çekilmiş, tanıtımları dönmeye, posterleri asılmaya başlamışken, ben başka bir dizide başroldeydim ama afişleri gördükçe iç geçirip, 'Her şey o kadar güzel ve kusursuz görünüyor ama Tüh, nasıl kaçırmışım, keşke ben de oynasaydım' diye düşündüm Sonra dizi beşinci bölümde erken final yaptı, ilk beş birim artı ruhsuz olduğu gerekçesiyle çöpe gitti ve ben kendimi sette buldum 'Çok Eskiden Osmanlı Kıyam'ın niçin ısrarla 'Muhteşem Yüzyıl'la kıyaslandığını anlayabilmiş değilim İkisinde de saray, padişah ve harem var, kabul Lakin anlatılan hikaye, odaklanılan kısım çok ayrı  

858,497Konular
982,082Mesajlar
30,057Kullanıcılar
BulentuludagSon üye
Üst Alt