Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay'dan dizilerle ilgili çarpıcı açıklama

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay'dan dizilerle ilgili çarpıcı açıklama
0
41

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
PpRVt_1634887979_5849.jpg

Günümüz dizi oyunculuğunda özel hayat denen şeyin olmadığını vurgulayarak dikkat çeken açıklamalarda bulunan Nurgül Yeşilçay, Fatih Altaylı'nın konuğu oldu

En son 'Kefaret' dizisinde oynayan oyuncu Nurgül Yeşilçay, 'Fatih Altaylı ile Bire Bir'in programına katıldı. 'Asmalı Konak'ta canlandırdığı 'Bahar' karakteri ile akıllara kazınan Nurgül Yeşilçay, dizilerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

WCUCX_1634887718_4542.jpg

Yeşilçay, "O dönem Asmalı Konak 60, İkinci Bahar ise 45 dakikalık dizilerdi. Şimdi diziler yaklaşık 3 saat ve bu şartlarda çalışmak çok zor. Eğer dizide oynuyorsan hiçbir özel hayatın kalmıyor. Ben sanatın her dalının çok seviyorum. Resim yapıyorum, fotoğrafla ilgileniyorum, sergileri ve tiyatroyu da seviyorum. Sanat bir bütün, yani bunun hepsini severken ve bu kadar yüksekken 150 dakikalık bir şey yapmak sadece hayatının oraya adadığın bir şey oluyor, tabi bu da yorucu. Oyunculuk keyif alınan bir şey, git gide keyif almamaya başlıyoruz." ifadesinde bulundu.

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt