Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güzel sanat dallarının özellikleri hakkında bilgi istiyorum

Güzel sanat dallarının özellikleri hakkında bilgi istiyorum
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Güzel sanat dallarının özellikleri hakkında veri istiyorum Güzel Sanatlara girmek istiyorum En büyük hayalim heykeltraş olmak Ama önce hoş sanatlarla ilgili data almam gerektiğini düşündüm ve size sormak istiyorum güzel sanat dallarının özellikleri neler ?  

Similar threads

arkadaşlar güzel sanat dallarının özellikleri neler ivedi cevap lütfen Cevap: hoş sanat dallarının özellikleri neler Güzel sanat dallarını ve özellikleri Dans: Musikiye uyularak yapılan ritmik hareketlere dans adı verilir Musiki (Müzik): Sesleri melodi haline getirme sanatına müzik adı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Kralotu Bitkisi Özellikleri Faydaları Hakkında Bilgiler Kral otu nedir Kral otu yararları Kral otunun Faydaları Doğada fakat şifalı bitkilerden biri olan kralotu bitkisi alternatif tıp tedavilerinde kullanılıyor meleklerkralotubitkisiozelliklerifaydalarihakkindabilgiler5c50588c3d6fcalt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
sanat dalları nelerdir, sanat dallarının özellikleri, sanat dallarının isimleri Hoş sanatların çeşitleri: 1 Edebiyat: Kelimelerle yapılan bir güzel sanattır Nazım ve nesir yolundaki tüm eserler bu kola girer 2 Resim: Yağlı, sulu ya da kuru boyalarla bir zemin üstüne çizgiler çizme ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Hoş Sanat Dallarının Kullanılan Malzemeler Ve Özellikleri Hoş sanatlar deyince aklımıza, insan yaratıcılığı, insanın birincil çağlardan bu yandan kendini açıklama ettiği, tam yetkinleşemediği dönemlerde, çizgi, badana, kil aracılığıyla içini döktüğü biçimler, desenler, çeşitli oluşumlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
güzel sanat dallarının özellikleri Sanat genellikle önce iki gruba ayrılır: a) Pratik sanatlar endüstriyel sanatlar (zanaat) b) Güzel sanatlar Güzel sanatlar deyince aklımıza, insan yaratıcılığı, insanın birincil çağlardan bu yanlamasına kendini açıklama ettiği, tam yetkinleşemediği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,933Kullanıcılar
Üst Alt