Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
guzel sanat mı fen-teknik mi toplumu kalkındırır??
fentekniği ben savunuyorum fakat neden olduğunu hic bir sebep bulamadım yardım edin lutfenimagesguzelsanatmifenteknikmitoplumukalkindirir5b04d48a178f7png :f50:
hoş sanatlar mı, fen teknik mi?
Belirli bir uygarlıktan bahsetmenin şartı biliminde sanatında olmasında geçerama hangisi daha ağır basar dersek ikisininde kökeninin nereden geldiğine görmek gerekirsanat millet var oldu olalı vardımağaralarda ama el resimlerini hayvan resimlerini sadece...
Abbasiler Doneminin Genel Ozellikleri
Abbasiler Doneminin Genel Ve Kulturel Ozellikleri Neler
Abbasiler donemi İslam İmparatorluğunun en parlak donemidir; oyle ki, bu donemde hemen her bolge bağımsız bir sanat merkezi durumundadır Bu donemde edebiyat (ozellikle şiir), bilim, fen...
Fenerbahce Başkanı Aziz Yıldırım şike ve teşvik soruşturması kapsamında yargılandığı 16 Ağır Ceza mahkemesinde bugun yapacağı savunma oncesi Milliyet Gazetesi aracılığı ile onemli mesajlar gonderdi
İşte yaklaşık 9 aydır tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nde arkadaşımız Cemal Ersen ile bir...
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hile ve teşvik soruşturması zarfında yargılandığı 16 Ağır Canice mahkemesinde bugün oluşturacağı savunma öncesi Uyruk Gazetesi aracılığı ile önemli mesajlar yolladı
İşte takriben 9 aydır tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nde arkadaşımız Cemal Ersen ile bir saate...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.