Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Guzel Sms Mesajları

Guzel Sms Mesajları
0
142

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Guzel Sms Mesajları 2019

Aşk gunah olmayacak kadar masum, kole olmayacak kadar ozgur, unutulmayacak kadar derin, umulmayacak kadar yakın, tek başına yaşanmayacak kadar takımdır

Ben seni unutmak icin sevseydim sana olan tutkunluğumu kalbime değil gunesin cıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım

Dunyada ki butun coller bir avuc kalırcasına birer tanecik insan olsalar ve butun denizlerde ki sular bir yudum kalırcasına birer damla insan olsalar unutma ki tek seveceğim kişi sensin

Gecemin gunduzumden farkı yok alaca karanlık karanlığa ferman yazsam yuzbin satırlık beni bu karanlıktan kurtaracak aydınlık senin o gozlerinde ki sonmez ışık

O kadar guzelsin ki yuzune bakamıyorum Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum Oylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum

Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluğa giden tum yollara adını yazdım Hangi yoldan gecersen gec seni sevdiğimi okuyacaksın

Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen yere duşen yağmur damlalarını tutmaya calış, tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa benim sana olan sevgimdir

Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici, cekici ve guzelsin ama aranızda tek fark var onlar milyonlarca sen bir tanesin

Hani seni seviyorum derken titremek vardır ya, hani bal rengi gozlerine bakınca ağlamak vardır ya, hani bir kez olsun elin elime değince kalbimin orada attığını hissetmek vardır ya, işte budur benim icin A$K

Bu gece kayarken yıldızlar gokyuzunden, ve gozumden yaşlar suzulurken dilek tutmadım ilk defa, sadece teşekkur ettim Tanrı'ya herzaman yanımda olduğun icin

Ne haz var senden ayrı, ne bir tat senden ote Bir yuzunu gormek değer binbir zahmete Vereceğin her acı gonulden kabulumdur Sendeki cehennemi değişmem bir cennete

Tut ki ben bir yağmur damlasıyım, toprağa duştum mu dağılırım Duşun ki ben bir kar tanesiyim, suya değdiğim anda eririm Anla ki sen benim canımsın, seni kaybettim mi olurum

Ruhumu yerlere serip hasret cektirende olsan, ne askina bedduam nede sana kinim var,Deryada akar gibi binbir dertle dolsamda, seni mahsere kadar sevmeye yeminim var!

Bir tatlı aşk guluşu ozledi gozlerim, Ve sen hangi alemde hangi duşlerde isen gel, Cunku guluşunu cok ozledim

O sessiz aksamda ay ışığı geceme girdi, karanlıkta kalan kalbimi aydınlattı, ardından yakamozun ışıltıları ressamları kıskandıran resmini yansıttı deryaların kalbine bebeğim

Eğer şu an konuşacak durumda olsaydım, Sesini duymak icin neler vermezdim, Seni ne kadar cok sevdiğimi anlatamam, Yolunu bulabilseydim zaten şu anda cile cekmezdim

Gecenin karanlığındasın, guneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi ruyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma

Sevgimi bir yerde gokyuzune yerleştirdim, Kimse beni farketmedi, gozyaşı olup yağdım, Sıcak gunlere inat, Yağmurun gozyaşı olduğunu kimse anlamadı, Sen bile

Yureğim umulmayan yaralarla başedemezken, Bir tatlı aşk guluşu ozledi gozlerim, Ve sen hangi alemde hangi duşlerde isen gel, Cunku guluşunu cok ozledim

Kimine gore ateştim cayır cayır yanan, Kimine gore bir yıldız hep parlayan, Kimi ciceğe benzetirdi hic solmayan, Ama ben senin icin su olmak isterdim hep muhtac olunan

Elbet ruzgar ve deniz taşır emanetlerini, Bekle gun gelir guneşim bulacaktır seni, Akşamları balkona cık, gozlerini kapat, Ruzgar benim yerime opecek seni

Gozlerine Bakınca Ağlasaydı Gozlerim Ağlamak İcin Olsada GOZLERİNİ COK OZLEDİM

bir yerde kucuk insanların buyuk golgeleri oluşuyorsa orada bir guneş batıyor demektir

Gozlerini Kapadığında Gorebileceğin Tek Guzellik,Sevdiğin ve Hayallerin Olsun Sevdiğime

İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama donupte kendi peşlerinden koşanlara hic bakmazlar

Gulu sev dikeni batmasın yaşamı sev iz bırakmasın oyle bir sevki sen olunce o hic yaşamasın

Aşk bir muz kabuğudur, dikkat etmezsen ayağın değil, hayatin kayar

Bir yudum mutluluk, peşinden koşuyorum, ne olacak halim bilmiyorum, sevmişim seni bir kere, doyamadan gidiyorum

Bir sabah uyandığında guneşi goremezsen yanında sakın gozlerini kapatma yıldızları da kaybedersin sonra