Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

GÜzel SÖzler

GÜzel SÖzler
0
178

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
? • Ben gelmedim Dava için, benim işim Sevi için (Yunus Emre)

? • Düşünüyorum da, Düşüncelerin En güzeli, Senin Beni Düşünüp Düşünmediğini Düşünürken, Düşündüğünü Düşünmek Olsa Gerek Diye DÜŞÜNÜYORUM

? • Uzaklıklar küçük sevgileri yok eder büyükleri ise yüceltir tıpkı rüzgarın mumu söndürüp ateşi yükselttiği gibi

? • Ben seni seçtim sen benim için yalan dünyadaki tek gerçeksin

? • Sevgiliyi aylarca göremeyen aşığa, sevgili için akan gözyaşı bile güzeldir

? • Rüzgar alabildiğine hırçın, yağmur alabildiğine inatçı, yüreğin onlara inat sanki bir limanTıpkı gözlerindeki huzur gibi

? • insanlar bir kırmızı gül peşinde koşarken, ayakları altında ezilen papatyaları görmezler!!!

? • Aşk günah olmayacak kadar masum,köle olmayacak kadar özgür,unutulmayacak kadar derin,umulmayacak kadar yakın,tek başına yaşanmayacak kadar takımdır

? • Nice insanlar gördüm üstlerinde elbise yoknice elbiseler gördüm içlerinde insan yok

? • Hayat kazanmayı öğrendik ama Yaşamayı öğrenemedik

? Hayatımıza yılları kattık ama yıllara hayat katamadık

? • En sürekli aşk karşılığı olmayan aşktır

? • Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur

? Sevdiğiniz zaman aşk o kadar büyüktür ki bir bütün olarak içimize sığmaz sevdiğimiz insana doğru yayılır

? • Erkekler kadınların ilk aşkı,kadınlar erkeklerin son aşkı olmak ister(Oscar Wilde)

? Hiçbir şey insan kadar yükselemez ve onun kadar alçalamaz

? Hakiki arkadaşlık sıhhatten farksızdır,kıymeti ancak elden gittikten sonra anlaşılır

? İyi olmak kolaydır zor olan adil olmak

? Beraber ağlamaktaki tatlılık kadar hiçbir şey kalpleri birbirine bağlamaz

? Kaplumbağaya dikkat et Ancak kafasını çıkarıp risk aldığında ilerleyebiliyor

? • Ne olurdu bir yaprağın daha olsa!Bak sevmiyor işte beni hain papatya!

? • Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakipti Çünkü sen benim için daima tektin

? • Sen bir güneşsin ekvatorda, bense kutuplarda bir yıldız Asla birleşemeyecek iki şeydi varlığımız

? • İnsan gitmesi gereken yere yüreğiyle beraber gitmelidir Yoksa gittiği yerde barınamaz

? • Aksı reddetmek,günesin batisini görmekten üzüntü duyduğun için doğusunu izlemekten zevk almayı reddetmeye benzer

? • Her gün birbirini görmenin tadı başka,ayrılıp kavuşmanın tadı başka

? En tatlı balın bile fazlasının tadı bile bıkkınlık verir

? Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler,elinden büyük iş gelmeyenlerdir

? Hiç kimse başarı merenlerini elleri cebinde tırmanmamıştır

? Çalışmak hayat,düşünmek ışıktır

? Sana nasıl davranılmasını istersen sende başkalarına öyle davran fakat ilk iyi davranışı sen yap

? Yumuşak olma ezilirsin sert olma kırılırsın

? Geçmiş dert için yakınmak ,yeni dert edinmektir

? Eğer herkes dost sandığı kimselerin birde kendi arkasızından söylemiş olduklarını duysaydı,dünyada dost kalmazdır
? Dünyada Paylaşıldıkça büyüyen tek şey sevgidir Haydi o zaman paylaşalım

? • Aşık olmak olabildiğim en güzel şeydi

? Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde

? ne de kendim beni buldu bende

? Esaret dağlarında gül olmaktansa, hürriyet dağlarında diken olmayı tercih ederdim

? • Çiçekler rüzgarın şiddeti ile, erkekler kızların ihaneti ile solar

? • Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın ki bahtiyardır her kahkahamın altında binlerce hıçkırık vardır

? • biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz İçimizde binlerce olsa da görüntümüz biz sadece birbirimizi görürüz
? •
? • Neden durmadan yağıyorsun yağmur, neyi ıslatmak istiyorsun? cadde ıslak, kaldırım ıslak! gözlerimi ıslatmak istiyorsan eğer, onlar zaten ıslak!!!
? •
? • Eğer aşkta güzel bir an varsa oda baskalarını bastan çıkartan o yüreğin benim için kan ağladıgı zamandır!
? •
? • çalışkanda zamanla yıpranır tembelde aradaki fark, biri yükselerek diğeri sürünerek yıpranır
? •
? • Hissettiğin hisleri hissettiğini hissettiğin an hissettiğin his AŞKTIR
? •
? • insanların umudunu kırma belki de sahip olduğu tek şey odur
? •
? • Yüzükte başka isim , yürekte başka isim olmaz
? •
? • Gerçekleştiremediğimiz Hayallerimizin Sembolü, AĞLAYAN ÇOCUK
? •
? • Gidenler Yokluklarıyla Değil , Giderken söyledikleri Sözlerle Acı Veriler
? •
? • söz ağzınızdan çıktımı size hakim olur Söylemedikçe siz ona hakim olursunuz
? •
? • Askı reddetmek; günesin batisini görmekten üzüntü duyduğun için doğusunu izlemekten zevk almayı reddetmeğe benzer
? •
? • Aşkımıza nokta koyma;sana bir kucak dolusu virgül
? getirdim!!!
? •
? • Seni asil insanların basit aşkıyla değil basit insanların asil aşkıyla seviyorum!!
? •
? • Beni ateşlere at bütün vücudum yansın;yalnız kalbimi bırak çünkü orada sen varsın!
? •
? • Eğer bir gün beni unutacak olursan geçmişte kalan günleri hatırla
? •
? • dünyayı güzellikler kurtaracak bir insani sevmekle başlayacak herşey
? •
? • Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve Bir orman gibi kardeşçesine
? •
? • Hiçbir zaman çıktığın kapıyı çarpma, günü birinde dönmek isteyebilirsin
? •
? • umarım sevgime layık olmayan sen ahıma kurban olmaya alışırsın
? •
? • İnsanlar her ne kadar sonbaharı ayrılık mevsimi kabul etmişlerse de, kaderde ayrılık varsa sonbaharı beklemez
? •
? • Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun
? İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun
? •
? • aşk bir güle benzer çiçek kısmında aşkın sonsuzluğunu yaşarsın ,diken kısmında ise sonsuz acıları yaşarsın
? •
? • Bulutlar yağmasada yağmur yüklüdür sevmesini hissetmesini bilene
? •
? • seni aklıma düşüren yerçekimi değil ;yalancı yıldızlar
? öyle uzaksın ki;
? üflesem soğuyacaksınsarılsam okyanus
? •
? • Umuda kurşun sıksa da ölüm,
? Umuda kurşun işlemez GÜLÜM
? •
? • Beraber ağlamaktaki tatlılık kadar hiçbir şey kalpleri birbirine bağlamaz
? •
? • tecrübe insanın hayatta yaptığı hataların toplamıdır
? •
? • ONCA MAZLUMUN GÖNÜLDEN KOPAN AHLARI
? ELBET İNDİRİR BİR GÜN TEPENİZDEN LANETULLAHI (M Akif Ersoy)
? • Eğer güzelliği içinizde taşımıyorsanız, dünyanın neresine giderseniz gidin onu bulamazsınız
? •
? • bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer bana geri dönecek olursan,ya meyhanedeyim ya da tam karşısında
? aşk gözlerde başlar,dudaklara iner,tekrar gözyaşı olarak bir daha akar
? bir gözyaşı olmak isterdim gözlerinde doğup,yanaklarında yaşayıp,dudaklarında ölmek için
? bütün gün uyuyorum diye bana deli diyorlar budalalar rüyamda seni gördüğümü bilmiyorlar
? •
? • özlemek güzeldir, özlüyorsa özlenen beklemek güzeldir, gelecekse beklenen ve sevmek güzeldir, seviyorsa sevilen
? •
? • Ne zaman çöller deniz denizler çöl olursa,güneş doğmayı unutup ay çimene düşerse,dağlarda nilüfer çamlarda gül biterse,işte o zaman seni unutup başkasını SEVERİM!
? •
? • Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüreğimi korkmazdım daha çok riske girip sana aşık olmaktan!!!!
? •
? • Mutluluk; Tasa içinde yaşarken bir anlık dinlenmedir
? •
? • Olgun insan güzel söz söyleyen değil,söylediğini yapan ve yapabileceğini söyleyen adamdır

? İnsanı taş yada kırık kalpli yapan bu dünyadan gidiyorum beni nereye gömerlerse gömsünler

? HAYATTA NEYİN ÖNEMLİ OLDUĞUNU KEŞFETMEK İÇİN BİR FELAKET BEKLEMEMEK GEREKİR

? Seni seviyorum diyebiliyorsam bu sende bütün insanlığı bir anlamda bütün canlı olan her şeyi ve yine sende kendimi seviyorum demektir

? • Sevmek saçak altına sığınan göçmen kuşun kar tanecikleri arasında uçuşan beyaz tüyünü görebilmektir
? •
? • Gerçi sarp ve zorludur sevginin yolları Sizi kanatlarının altına almak ve kollamak isterse çekinmeyin
? •
? Ama bilin ki o kanatların altından bir kılıçtır ki çekilir ve vurur inletir sizi
? •
? • Dosttan bol şeyde yok dünyada,dosttan bulunmaz şeyde
? •
? Dostların sıkıntıda iken onları mutlu oldukları zamankinden daha çok ara
? •

? Düşmanlarınızı sevin çünkü kusurlarınızı yalnız onlar açıkça söyleyebilir

? Evlilikte başarı yalnız aranan kişiyi bulmakta değil aynı zamanda aranan kişi olmaktır

? Evlenmek kafese benzer içindekiler çıkmak için,dışlardakiler girmek için uğraşır

? Güler yüzle söylenen bir yalanı bir anda yuttuğumuz halde acı gerçeği ancak damla damla yutarız

? Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir(John Christian)
? • Unutma Ki ;
? İnsan Sevebildiği Kadar İnsandır
? •
? • Gerçek aşklar bitmesini bilen aşklar olduğuna göre,insanlar ya hep sahte aşklarıyla evlenir,yada evlenerek aşklarını sahteleştirir
? •
? • ben seni dün sevmedim çünkü dün bitti ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek ben seni yarın sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek
? •
? • bende Mecnundan fuzun aşıklık istiadı vardır,aşıkı mecnun memem mecnunun ancak adı vardır
? •
? • Yaşamak Gecenin Tüm Karanlığına Rağmen Buğulu Bir Cama Güneşi Çizebilmektir YAŞAMAK DİRENMEKTİR
? •
? • Ara Sıra İsyana Yönelik Olsalda Hatırla ki Evreni Yargılamak İmkansızdır Onun İçin Kavgalarını Sürdürürken Bile Kendi Kendinle Daima Barış İçinde OL
? •
? • bu gece kayarken yıldızlar gökyüzünden ve gözümden yaşlar süzülürken dilek tutmadım ilk defa sadece teşekkür ettim tanrıya bu gece yanımda olduğun için!!!
? •
? • Kalbim seni unutacak kadar adi ise;Duygularım onu parçalayacak kadar ASİLDİR
? •
? • senden başka hiçbir şeyi olmayan ben benden başka çok şeyi olan sana acıyorum
? •
? • Seni sevmek acıların en büyüğü olsa gerek,seni düşünürken gözyaşı dökmek yaşanabilecek en büyük sevinç demek
? •
? • Bir serceydim sürüden ayrılmış,gökyüzünde kaybolmuş,oysa bir kartalmış avlanmaya çıkmış gelmiş bula bula beni bulmuş
? •
? • Ağlamak istiyorsanız asla yapmayın Çünkü, bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için yaşayan birileri mutlaka vardır
? •
? • Bir insana gereğinden fazla değer verirsen ya onu kaybedersin yada kendini
? •
? • yağmur, mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsun aldırmıyorum Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum
? •
? • Dünyada iki kör var;biri benden başka herkesi gören sen diğeri senden başka kimseyi göremeyen ben
? •
? • DUYGULARINIZI BELLI ETMEKTEN ASLA OZUR DILEMEYIN BURADA GERCEKLER SIZDEN OZUR DILESIN
? *HATIRLARMISIN!SEN DOGDUGUNDA SEN AGLARKEN HERKEZ GULUYORDU OYLE BIR OMUR GECIRKI HERKEZ AGLASIN OLDUGUNDE SEN MUTLULUKLA GULUMSE
? *SEVEREK YASAMAK HAYATTAKI EN BUYUK MEYDAN OKUMADIR!

? • Ben Yalnızlığımı Anladığım Zaman Çaresiz Kaldım (Tuğçe)

? • Seni benim kadar seven varsa, sana benim kadar hasret kalsın
? • insanın insana verebileceği en ölümsüz hediyedir sevgi (Bilal)

? • Unutma ki her seven adsız kahramandır insan sevebildiği kadar ve sevebildiği müddetçe insandır
? •
? • Eğer bir gün aşkın ölürse onu doğduğu yere göm!!! ( kalbine )
? • sana olan askım,sağır bir ressamın kristal bir yüzeye düsen gülün sesini çizdigi zaman bitecek
? •
? • insanları yaşlandıran yıllar değil ulaşamadığı arzularıdır bende sana ulaşamayarak bir yaş daha yaşlandım
? •
? • Seninle bir pergelin iki ayrı kolları gibiyiz ne kadar dönersen dön yine aynı yerde karşılaşacağız
? •
? • Dünyanın dört bir yanında dostlarım var dostlar ki bir kerecik selamımı almamışlar bir kerecik selamlarını almamışım ve yine dünyanın dört bir yanında düşmanlarım var düşmanlar ki kanıma susamışlar kanlarına susamışım ,
? •
? • Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak dönerse senindir,Dönmezse zaten hiçbir zaman senin olmamıştır
? • ,,
? • Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine
? •
? • Beni sana kavuşturacak tek şeyin ölüm olduğunu bilseydim, azrail in gelmesini beklemezdim
? •
? Bugünü yaşıyorsam eğer, gelecek günlerin seni getireceğine inandığım içindir
? Hayatın en güzel şeyini sana vermek isterdim Ama seni sana veremem ki
? •
? Daima gülümse; çünkü dudaklarınla yapabileceğin ikinci en iyi şeydir

alıntıdır

858,476Konular
981,279Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt