Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Güzel Sözler

Güzel Sözler
0
30

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Hoş Sözler gülüm seni benimi kopardım Hoş Sözler Hadi gel tut ellerimi! Benimle meydan oku her çaresizliğe benimle uyu benimle uyan Birlikte varalım onuncu aylara ben bir eylül sen bir haziran Seni cok özledim Seni her özledigimde kalbime bir yildiz cizdim Seni ne dek özledigimi anlamak istermisin? Sayende bir gökyüzüne sahibim canim! Uzaklıklar küçük sevgileri değil eder büyükleri ise yüceltir Tıpatıp rügarın mumu söndürüp ateşi yükselttiği gibi Ne süre kör ve sağır bir sanatkâr düşen gülün resmini kristal zemin üzerine yapabilirse o zaman ben seni unuturum Kusuruna Bakmamak Allah'a, ağlamak çocuklara mahsustur Allah olmadığım için affetmeyecek çocuk olmadığım için ağlamayacağım Günesin bile buz tuttugu yerde eger bir ışık gorursen, bilki o benim sana yanan kalbimdir Sevgi değerinde vermesini bilmektir Sevgi birlitelikten sevinç duymaktır Sevgi bilinçtir Hadi gökyüzünden senin için tuttuğum, üzerine bütün duygularımı yüklediğim, yıldızı al Yüreğimden yüreğine yollar var, hadi benim için uzaklardan bir gülüş yolla Dünyada iki tane gül olsunbiri beyaz biri kırmızı Kırmızı seni sevmediğim süre solsun Beyaz beni sevmediğinde kefenim olsun Bir deniz düşün, susuz Bir insan düşün, mutsuz Bir gece düşün, uyumayan Bir bahar düşün, çiçeksiz Bir gönül düşün, sevgisiz diğer taraftan beni düşün, sensiz Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sıgmayan bakıslar vardır insanı aglatan halk müziği vardır kı katiyen unutulmayan,işte sende onlardansın!!! Bulutlara yükledim özlemimi rüzgarlarla yolladım sevgimi yağmurlar yagdırdımgözyaşlarımla Küçük melekler gönderdim seni öpmeye geldiler mi? Halk Müziği tanidim yildizlar gibiydilerhepsi gokteydi Hepsi parliyordu, fakat ben seni gunesim sectim ve bir gunes icin bin yildizdan vazgectim Seni yıldızlara benzetiyorum yıldızlar kadar parlak,yıldızlar kadar ulaşılması zorsun, ama yıldızlar milyonlarca sen bitanesin Bir gün güneşe buz ile adını yazan birisi olursa bilki seni benden daha fazla seviyor Benim için halk müziği ikiye ayrılır sevdıklerim ve digerleri sevdığim insanlarda ikiye ayrılır fazla sevdiklerim ve diğerleri çok sevdiğim insanlarda ikiye ayrılır SEN ve diğerleri Güller içinde geçsede ömrüm senin üzerine gül koklamam gülüm seni koklamaksa ölüm sen buna degersin gülüm Gözlerinden süzülen bir damla yaş elde etmek isterdim gözlerinden doğup, yanaklarından süzülüp, dudaklarında vefat etmek için Sen en büyük sevgiyi hakedecek dek mükemmel fakat herkesin sevmeyi hakedemeyeceği kadar özelsin Bu gül sana vereceğim son hediyem malesef ben sana bu gülü verecek kadar ALÇAĞIM; fakat yine biliyorum ancak sen bu gülü alacak değin HAIN GÖNÜLLÜSÜN Yüregimdeki tum cicekleri sana kopardim,sana topladim,gunesi odama aldim, ruzgardan sarkilar yaptim Bir seni soyledim sonra sarkilari Sen herzaman nerede olursam olayım ne düşünürsem düşünüyüm her lahza kalbimdesin seni ne dek sevdiğimi kelimeler ile anlatamam fakat şunu bil SENİ SEVİYORUM!!! Düşünüyorumda, Düşüncelerin En güzeli, Senin Beni Düşünüp Düşünmediğini Düşünürken, Düşündüğünü Düşünmek Olsa Lüzum Diye DÜŞÜNÜYORUM Çok çekti yüreğimiz hep olsun deedik Fakat kalbimizdeki sevdayı biz yenemedik Defalarca beraberliğimizde uzaktan durup içimizi yedik Sevdayı böylemi bildik biz Sen varya sen sigaram gibisin dumanı saçların alevi gözlerin yanlız bir ayrım var ben sigara yaktıkça sen beni yakıyorsun Güllerin aralarında geçse de ömrüm,Senin üstüne gül koklamam gülüm, Gülü koklama olsada vefat,senin için ölmeye değer be GÜLÜM Bir pınarsın içilen fakat hiç kanılmayan, seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, özlenen senözleyen sen, özleten sen Varken doyulmayansınyokken dayanılmayansın Bir telefon bekliyorum 'sevgilim' diye baslayan 'seni seviyorum' diye biten bir telefon bekliyorum dün gelmesi gereken bugün hala gelmeyen Gözlerine bakınca dalar giderim uzaklara!Uzaklara bir yere yalnız ikimizin yasadığı doyasıya kanmak isterim sana !sana aşığım bebek kokulu yarim  

858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt