guzel sozlere devam Aşkım yatağın, sevgim yorganın, yüreğim yastığın olsun iyi uyu birtanem Sen seni seveni görmeyecek değin körsen, O da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur Bir gün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana, akşam ayazında titrersen güneşi getiririm sana, eğer gönlün bir sevgi ararsa kalbimi söküp getiririm sana Sesini duysam da her lahza yüzünü görmek gibi yok, özlediğimi bil her an hiçbir şey seni hoşuna gitmek gibi yok Yapraklar sararıp dökülürken yere, yaşlıgözlerini çevirip göklere, her gün istemem yılda bir defa, adımıanmayısakın unutma! Kimsin sen? Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, farkında olan olmadan yıllardır beklediğim mi? Kimsin sen?Sen benim sevdiğimsin, sevdiğimi söyleyebildiğim Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni çok sevmeye devam edeceğim Gözleri uzaklıklar değil, bazen de göze alamadığımız yakınlıklar acıtır Seni ben değil gözlerim seçti, onlar sevdi onlar beğendi Sen benim değil onlarınsın gittiysen bana ne onlar ağlasın Yeryüzünde biten her aşk için gökyüzünde bir melek ağlar Sen güneşin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin Sesini duysam da her an yüzünü bakmak gibi değil, özlediğimi bil her lahza çünkü hiçbir şey seni hoşlanmak gibi yok! Bu gece rüyama gir el altından, beni sımsıkısar öp kokla en ince ayrıntısına kadar, son kere isyanlar savur, küfret efendice ve sonradan çek git kahrolası hayatımdan sinsice! Ben seni çılgın gibi sevdim, sen beni deliyim diye sevmedin Yarınlar defalarca hoş olacak derler, fakat bugünlerde dünlerin yarınıdeğil mi? Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu öğretildi fakat sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk dek uzun olduğu öğretilmedi Yaşamımızın her hemencecik birlikte olmamız dileğiyle sevgilim Beni karanlıktan aydınlığa, yalancıktan gerçeğe, ölümden ölümsüzlüğe götürdüğün için teşekkür ederim Seni seviyorum Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz, ormanın denizinde refah gibisin, ışığım sensin, güneşimsin Bil ki çok özlendin Bir erkekle mutlu görünmek için onu oldukça çok anlayıp eksik da olsa sevmek; bir kadınla mutlu görünmek içinse onu çokça sevip, anlamaya hiç çalışmamak gerekir Bir gün sevgilim sordu aşk nedir diye Azıcık vakit istedim düşüneyim diye, ertesi gün gördüm onu bir başkasıile, kulağına fısıldadım aşk ızdıraptır diye Arzular göz açıp kapayıncaya kadar geçer biter Ama seninle aramızdaki sevgi ve aşk katiyen bitmedi Ne kadar kötü şey yaşayan olsak da tüm bildiklerimi içimde yaşamış sana ayırdım Kesin ol oysa kendimi yüceltecek bir şey yaparsam bil ancak bu bundan böyle senin gözünde değer galip gelmek ve daha sevindirmek içindir Seni seviyorum Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir benim için ve özellikle de senin bir yudum sevgine hasretim şu anda uzaklarda sevgilim Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyor ve buseler yolluyorum buralardan Kalbim defalarca seninle ahali gelmeleriyle yanlızlıklarını dağıtanları severler, gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara aşık olurlar Unuturum desem de inanma sakın, ömrümce kalbimden silinmez adın Bir sızıiçimde senden de yakın kalbimin sesini dinler bulurum seni Beni bir dakika yok bir saniye değil bir saniyenin onda biri değin sev Bir sene değil on sene değil bin sene mesut olurum Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara, fısıldasınlar seni ne fazla sevdiğimi ve özlediğimi Bir insanın idealleri olmalı, ebediyet gibi Bir insanın özlemi olmalı, özlemle açan çiçekler gibi Bir insanın birtanesi olmalı, o da senin gibi Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatırlar bilir misin? çünkü gözleriyle yok de kalpleriyle görmek isterler Yani hissetmek isterler Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni fazla seviyorum Gözleriyle gözlerine göz koyanın, gözlerimle gözlerini oyarım Gözlerini gözlerden sakın, gözlerin gözlerime lazım Hani en hoş aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığım sana! Seni seviyorum; elini kalbimin üzerinde hissettiğim vakit, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye dek kimsenin başaramadığıo sıcaklığıkoymayıbaşardığın için