hoş üçlü olmuşlar Seda Sayan kendisinden küçük olan eşi Onur Şöhret ve Kayınpederi ile konservatuar etkinliklerine katıldılar BABASI VE EŞİYLE OKULA GİTTİ! 1548631650 1548631650 guzelucluolmuslar5c4e3e6aaedc3guzelucluolmuslar5c4e3e6aaedc3 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberseda05subat&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg SEDA SAYAN, EŞİ ONUR ŞAN VE BABASI AHMET TURAN ŞAN'LA BİRLİKTE, İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TÜRK MÜZİĞİ DEVLET KONSERVATUVARI'NIN 34 KURULUŞ ETKİNLİKLERİNE KATILDI Benzer okulun öğrencisi olan Övünç Şöhret, '1999 yılında üniversiteye girdim Sekiz sene daha sonra afla geri döndüm Bu konuda en büyük desteği de eşimden aldım Eğitimimi tamamlamama çok önem veriyor' dedi Biz de tartışıyoruz Şöhret, bir takım alaylıların mekteplilerin ustası olduğunun altını çizerek, 'Eşim Türkiye'nin en iyi assolistleri arasında Benim için birinci' diye konuştu Sayan ise eşine yardım çıkarak şunları söyledi: 'Ben de Övünç gibi mektepli olmayı çok isterdim Ben alaylıyım Bizim tartışmalarımız her zaman müzik namına Tabii ancak benim ondan öğrendiğim ve öğreneceğim çok şey var ama onun da benden aldığı fazla şey var'
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.