Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güzel...

Güzel...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Güzel,böyle daha güzel
Sen ve ben;
Sanki yokmuşuz gibi
Varlığın içinden bir el
Bize aşkı gül diye biçerken
Oturupta gözyaşı dökmek
Varmışız gibi
Gözyaşı dökerken
Böylesi daha hoş

Sadece sen
Böyle daha güzel
Sararmış yapraklar içinde
Birazcık yağmur
bir tutam bulut;
Sadece ben
Ölüyorum
Beni tut,vazgeçme
Gözlerine hapset
Daha Sonra unut
Unutulmak
Böyle daha hoş

Siyah ve kırmızı
Böyle daha güzel
Biri geceye başlarken
Biri gecenin ta kendisi
Bir köşeyi dönerken
veya kanım akarken
Böylesi daha hoş
Çile ,sevdanın tesellisi
Sana sevdalanırken

PARDUS *

Similar threads

Guzel,boyle daha guzel Sen ve ben; Sanki yokmuşuz gibi Varlığın icinden bir el Bize aşkı gul diye bicerken Oturupta ağlamak Varmışız gibi Gozyaşı dokerken Boylesi daha guzel Yalnızca sen Boyle daha guzel Sararmış yapraklar icinde Biraz yağmur Bir parca bulut; Sadece ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Facebook Güzel Kısa Sözler 2019 Facebook sayfalarınız için kısa fakat anlamlı güzel sözler arıyor ve bulamıyormusunuz hiç telaşlanmayın sizler için epeyce güzel Kısa Facebook Sözleri sizlerle olacak Sevmek nedir diye soranlara minik bir tebessümle bakın o süre anlayacaktır hoşlanmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Seni Sevmek Pek Hoş ki 1549083251 1549083251 senisevmekoyleguzelki5c5522781d58bsenisevmekoyleguzelki5c5522781d58b http:img413imageshackusimg4131466kenar13ui5gif Seviyorum seni Canımdaki yaşamış can gibisin Her an seninle yaşıyorum Karanlık gecemde gözlerin bir yıldız gibi parlıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Güzel Özür Sözleri kısa Özür Sözleri Hoş Özür Sözleri Kuşkusuz ki kırılan kalbin tamiri olmaz fakat şayet telafisi olur ve kırılmanın boyutuna tarafından de değişken Her ne olursa olsun, insan hatasını anlamalı ve o büyük erdemliği göstermeli ve özrünüde dilemelidir diyor ve sizlere en güzel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Hoş Nickler Güzel Nickler Unut dediler , unuttum Lakin seni değil, unut diyenleri istankara uçakla dört saat,severim seni 24 saat Kır Kalbimi Gönlün Olsun,Al Herşeyi Gözün Doysun,Derhal Diğer Kollardayım,Bu Da Sana Kapak Olsun Seni Sevdimde Ne Oldu Tuborg ile Telsim Varlıklı Oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,536Konular
981,828Mesajlar
32,356Kullanıcılar
zumzumSon üye
Üst Alt