GüzeLi Seven Rabbim, İçimi GüzelleştiR güzelleştiren dua içimi rahatlatacak dua GüzeLi Seven Rabbim, İçimi GüzelleştiR 1548184141 1548184141 guzelisevenrabbimicimiguzellestir5c543fb75c24eguzelisevenrabbimicimiguzellestir5c543fb75c24e guzelisevenrabbimicimiguzellestir5c543fb75c24e Güzeli seven Rabbim, benim içimi nurlarınla güzelleştir… İçimin güzelliğiyle davranışlarım nurlansın!… Gözlerimin bakışında Sen olmalı, kirpiğimin ucundaki damlada Sen parlamalısın!… Senin yolunda çalışırken yorulduğum için dinlenmeliyim… rahatım da Senin için olmalı yani… Uykumda Seni sayıklamalıyım… Yollarım Sana gelmeli her zaman! Dönse dolaşsa yeniden Seni bulmalı adreslerim! Hayatımdaki her ciddi adımı Senin için atmalı, yeniden Senin için koşmalıyım, Senin yolunda… Affetmeyi seven Rabbim, affedilmenin huzurunu yaşattır bana… Günahkar kulunun tek tesellisi; Senin huzurunda af dilerken, süzülen gözyaşlarıdır… Bunca günahıma karşın, beni bir nebze rahatlatan; tövbe etmeyi nasip eden Rabbimin, kullarını affetmeyi sevmesidir… Senden koparma beni! Sensiz bırakma kalbimi… Senden uzaktan kalınca; öyle aciz, o kadar çaresizim ki… Seninleyken huzurum dorukta; benzeri her şey, her güzel şey benim, bütün mutluluklar benimle… Dünyanın tüm çiçeklerini koklasam, Sana dua ederkenki huzuru yine bulamam… En hoş sözleri kullansam Senin için, her zaman Seni söylesem konuştuğumda; Seni anlatmaya yeniden doyamam! Dostlarını sevsem; kalplerinde Sen yaşıyorsun diye… Tüm yarattıklarına ibretle baksam; Seni hatırlatıyor diye… İçimdeki sevgiye dair ne varsa yapsam; Seni sevmeye yine doyamam! Kulunu affeder misin Rabbim; beni Sana adasam?! Güzeli seven hoş! Sana feda edeceğim güzellikler ver!