Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güzelliginde Imtihani Var

Güzelliginde Imtihani Var
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Güzelliginde Imtihani Var times new roman,times,serifGüzelliğinde İmtihanı Var Süleyman bin Yesâr, bir arkadaşıyla “Ebva denen yerde konaklamışlardı Arkadaşı yakındaki alışveriş yerinden bir şeyler almak üzere çadırdan ayrıldığı sırada Süleyman’ı geriden gözetleyen bir bedevi kadını hemencecik çadırın kapısına gelerek: – Buraya kadar kazanç misin? diye seslendi Süleyman, serili sofradan gıda isteyeceğini düşünerek bir takım şeyleri alıp da kadına doğru yürürken kadının ikazı bambaşka oldu: – Ben yiyecek falan istemiyorum, seni istiyorum seni Yakışıklılığın hoşuma gitti Aleyhinde çadıra gel Kimsecikler yok yanımda! Süleyman, bir imtihana yan tutulduğunu düşünerek bağırmaya başladı: – Defol buradan şeytanın elçisi Hemen arkadaşım gelir, İkimiz de rezil oluruz! Bayan, beklemediği bu karşılıktan ürkerek peçesini yüzüne kapayıp çadırına dönerken, Süleyman da içeriye girip ağlamaya başladı Bu sırada çarşıdan aldığı şeylerle gelen arkadaşı Süleyman’dan yaşadığı durumu dinleyince o da ağlamaya başladı Süleyman şaşırmıştı – Sen neden ağlıyorsun? diye sordu Aldığı cevap şöyle oldu: – Kardeşim, sen aslında de bir iffet abidesiymişsin İyi ki ben muhatap olmadım böyle bir imtihana Muhtemeldir oysa kaybedebilirdim Allah sana senin güzelliğin dek iman kuvveti lütfeylemiş çağrıda bulunmak ama Süleyman oradan kalkıp Medine’ye varır, o gece rüyasında Yusuf aleyhisselamı görür Karşıdan kucağını açarak gelen Hazreti Yusuf ona şöyle hitap eder: – Gel seni kucaklayayım namus abidesi kardeşim Güzelliğin de kendine tarafından imtihanı vardır Sen de benim gibi bu konuda imtihanlara emrindeki tutuldun, ama kazandın Tebrik ederim seni  

858,496Konular
982,161Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt