Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Güzelliğiyle dikkat çeken genç kızın hayatı kabusa döndü

Güzelliğiyle dikkat çeken genç kızın hayatı kabusa döndü
0
57

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
guzelligiyle_dikkat_ceken_genc_kiz_1635964395_8256.jpg

Galler'de yaşayan genç kızın hayatı bir sivilceyle başlayan et yiyen ülser nedeniyle mahvoldu. Hoşluğuyla ön planda olan tanınan kız artık aynaya bile bakamıyor.

Galler'de yaşayan üniversite öğrencisi Kirsten Cowell, başına gelenlerle herkesi yasa boğdu. Cowell, üniversiteye gittiğini ve hoşluğu nedeniyle arkadaşları ortasında çok tanınan bir pozisyonda olduğunu tabir etti. Fakat genç kızın hayatı bir anda kabusa döndü. Et yiyen ülser nedeniyle hızı yaralarla doldu.

Başına gelenler hakkında konuşan Kirsten Cowell, şunları söz etti:

"Ülserden sonra artık aynaya bile bakamaz hale geldim. Ülser her gün yayılıyor, yüzümü görmek istemiyorum. Çok severek gittiğim kursu da bırakmak zorunda kaldım."

"SİVİLCE HALİNDE ÇIKMAYA BAŞLADI"

19 yaşındaki genç kız, evvel yüzünde bir sivilce belirlediğini anlatarak, şunları söyledi:

"Yüzümde sivilce çıktığını fark ettim, evvel bunu önemsemedim. Daha sonra rastgele halde artmaya başladı ve giderek büyüdü. Annem bunları kurşun deliklerine benzetiyordu." 

Hayatının ülser nedeniyle kabusa döndüğünü belirten Cowell, "Başıma gelen olaydan sonra tüm toplumsal bağlantılarım bozuldu. Erkek arkadaşımla 2.5 yıllık ilgimi bitirmek zorunda kaldım. Bu duruma 3 ay içerisinde geldim. Tek başıma bir şey yapamaz haldeyim, annemin konutuna döndüm" diye konuştu.

Daha evvel kendisini yakışıksız bulduğu periyotlar olduğunu söz eden genç kız, şöyle konuştu:

"Kendimi evvelce berbat bulduğum vakitler oluyordu. Lakin başıma gelenlerden sonra Bir daha kendime asla "çirkin" dememem gerektiğini öğrendim. Evvelki halim çok hoştu, umarım tekrar o halime kavuşurum."