Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güzelliğiyle meydan okuyan Fahriye Evcen'in pozları çok beğenildi

Güzelliğiyle meydan okuyan Fahriye Evcen'in pozları çok beğenildi

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
fahriye_evcen_ve_burak_ozcivit_ciftinin_tatli_atismasi_gundem_oldu_1622553757_3867.jpg

Reklam filmi sonrasında şimdilerde de dergi kapağı için kamera karşısına geçen Fahriye Evcen'in duru pozları çok beğenildi. 34 yaşındaki başarılı oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya hesabında doğum günü için sevenlerinden Otizmli bireylere yardım bağışında bulunmuştu.

InStyle dergisinin yüzü olan sevilen oyuncu Fahriye Evcen baş döndürücü güzelliğiyle ve stiliyle rakiplerine meydan okudu. Çekimlerinde sadelikten yana olan Evcen, dupduru güzelliğiyle hayranlarının yeniden beğenisini kazandı.

Yeni mobilya reklam filmi sonrasında dergi pozlarıyla isminden bahsettiren "Dönüşü muhteşem oldu" yorumları yaptı.

rfmTw_1622615893_7367.jpg

ÜNLÜ OYUNCUDAN DOĞUM GÜNÜ İSTEĞİ

Güzel oyuncu Fahriye Evcen doğum günü için sosyal medya hesabından takipçilerine bağış çağrısında bulundu. Evcen, ''Sevgili ailem ve dostlarım, 4 Haziran benim doğum günüm. Bu doğum günümde bana verebileceğiniz en güzel hediye otizmli çocuklar için yapacağınız bağışlar olacak. @iyilikpaylas Platform üzerinden @todevvakfi için açtığım kampanya linkine Biomdan ulaşabilirsiniz.'' notunu sevenleriyle paylaştı.

8iNyI_1622554136_2221.JPG

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt