Sana kendini en âlâ hissettiren hoşluk ritüelin nasıldır?
Sabahları ve gece yatmadan evvel yüzümü temizleyip vakit buldukça nemlendiricimi sürüp yüz yogası yapmaya çalışıyorum. Sonra serum ve akabinde aventurin taşıyla yüzüme masaj yapıyorum. Nitekim çok düzgün hissettiriyor.
Enerjini ne yükseltir ve neler kendini daha düzgün hissettirir?
Spor yaptığımda gücümü daha yüksek hissediyorum galiba. Hareket halinde olmak düzgün geliyor açıkçası.
Yeni eserler denemeye açık mısın? Yoksa daima kullandığın eserleri mi alırsın?
Aslında cilt bakımı konusunda muhakkak bir rutinde muhakkak eserleri kullanmayı seviyorum. Fakat illa bir eser değil iki farklı nemlendiricim, iki başka serumum, farklı vakitlerde kullandığım peeling maskelerim olabilir. Yalnızca çok sık eser değiştirmeyi sevmiyorum. Lakin cildimi de tek esere alıştırmıyorum.
Her an her yerde daima çantamdadır dediğin eserler var mı?
Dior Addict dudak parlatıcım daima çantamdadır. Güneş kremini de eksik etmemeye çalışıyorum. Aslında onu da iki saatte bir yenilemek gerekiyor.
En son ne aldın?
En son denemek için Elizabeth Arden’in kapsül formundaki aydınlatıcı göz serumunu aldım. Glam Glow’un maskelerini de çok beğeniyorum. Kil maskem bitmişti tekrar ondan sipariş ettim. Ve vazgeçilmez ikonik eserim Creme de La Mer’den bir tane daha aldım.
Parfümde ne stil kokuları seversin?
Genelde benzeri parfümleri seviyorum. Çiçek kokululardan hoşlanıyorum. Bilhassa yasemin favorim. Bu orta Chanel Gabrielle’i kullanıyorum. Çiçeksi parfümler bana daima daha pak ve şık geliyor.
Makyaj tarzın nasıldır ve en çok kullandığın eserler hangileridir?
Günlük hayatımda çok ağır makyaj sevmiyorum. Yüzüme her vakit için taze ve daha aydınlık görünüm veren eserleri tercih ediyorum. Bunun için fondöten yerine BB krem kullanıyorum. Çok daha doğal bir sonuç veriyor. Bunun dışında kapatıcı, maskara, aydınlatıcı ve biraz da allık benim için kafidir.
Yazı: Nilay Yalçınkaya
ELLE Türkiye Mayıs 2021 sayısından alınmıştır.
LA MER
Creme de La Mer Moisturizing Cream,
30 ml,
1250 TL
CHANEL
Gabrielle Chanel Essence,
50 ml,
925 TL
HOURGLASS
Aydınlatıcı allık,
229 TL
TOO FACED