Güzide Duran ve kızı güzide duran ve kızı güzide duran kızı güzide duran ve kızı, selin, hakkında, resimleri ve merak ettiğiniz bütün bilgileri burada arkadaşlar 1548658699 1548658699 guzideduranvekizi5c4ea81005d24guzideduranvekizi5c4ea81005d24 guzideduranvekizi5c4ea81005d24 Eski manken Güzide Duran Aksoy ikinci çocuğuistiyorum demiş ve annelliği, özel hayatı ile ilgili demeç vermiş Bizde bu haberi sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler Güzide Aksoy, Elle dergisinin mayıs sayısı için 2 yaşındaki kızı Selin’le tarafsız karşısına geçti GÜZİDE DURAN AKSOY VE KIZI SELİN Uzun boyu, yürüyüşü, duruşu, karakteristik yüzü, makyaız da son derece dar olması güzel Modelliği şimdiden bırakmış olsa da, Güzide Aksoy’un şu lahza bile Paris podyumlarında bolca beğeni alacağına belirsizlik değil Lakin mayıs sayısı yarın çıkacak olan Elle dergisinin onunla randevulaşma nedeni geçmişi anmak yok, ona önceliklerini değiştirten iki yaşındaki kızı Selin! Selin annesini nasıl değiştirdi? Anlatmakla bitmez Çocuk dünyaya geldiğinde ona bir şeyleri kendinizin öğreteceğini düşünürsünüz Ama bütün tersi oluyor, çocuk insana fazla şey öğretiyor Ben de Selin’den, ilk kez sabır elde etmek üzere her gün çok şey öğreniyorum Diğer bakıyorum bundan böyle dünyaya Bir gününüz nasıl geçiyor? Güne birlikte başlıyor, kahvaltı ediyor, oyunlar onuyoruz Hava güzelse, dışarı çıkıyoruz Yuvaya gitmek için çok minik olduğuna inandığımdan az önce göndermiyorum Haftada bir ya da günde birkaç saatliğine de olsa çocuklarını yuvaya gönderen arkadaşlarım var fakat ben Selin’in üç yaşından sonra başlamasını seçim ediyorum O zamana kadar annebabasıyla mümkün olduğu kadar çok vakit geçirmesinin daha dinç olduğunu düşünüyorum Yani 24 saat onunlayım Selin bizim ekiple hemen kaynaştı Peki öteki çocuklarla iletişimi nasıl? Diğer çocuklarla arası çok Selin sosyal, dışa dönük, paylaşmayı fazla seviyor bir de hisleri fazla kaslı, iyi ve kötüyü ayırt edebiliyor Arkadaşları da var Onlarla da muhtemel olduğu değin bir araya getirmeye çalışıyoruz AKŞAMLARI ONU BABASI UYUTUYOR Selin’in babasıyla ilişkisi nasıl? Hep derler ya “Babalar kızlarını fazla sever diye, tıpkı o durum Akşamları işten gelince Adnan kızıyla ilgileniyor Hatta Selin’i o uyutuyor Selin nasıl bir kız? Nelerden hoşlanıyor? Örneğin giyeceği kıyafetleri kendi mi seçiyor? Yeni yeni kendi seçmeye başladı Mutlu olsun diye buna izin verdiğim için zaman zaman çok rüküş olabiliyor Çoğunlukla onu bağımsızlık bırakmaya çalışıyorum çünkü artık 2 yaşında, zevki gelişmeye başladı ve tercihleri oluşuyor Bu yüzden pek karışmamaya, ona seçenekler sunmaya çalışıyorum id BAKIMI FAZLA ABARTAN BıR KADIN DEğıLıM Selin’le tatile çıkmak baskı mu? Kolay diyemem Her anne bilir ancak, yanında muavin da olsa (ancak benim acilen yardımcım yok) minik bir çocukla tatile veya yolculuğa çıkmak zorlama Neşe Saçan yönleri de fazla tabii ama Ancak tatilde deha olsanız, çocuğunuzun uyku saatlerine dikkat etmeniz lüzumlu Buna karşın geçen yaz keza yurtçinde, keza de yurtaçık havada tatillere gittik Kendinize süre ayırabiliyor musunuz? Natürel oysa Örneğin sporumdan ödün vermiyorum Haftada üç gün, akşam beşaltı gibi sporumu yaparım Bir tek emzirdiğim dönemde yapmadım Onun dıştan zaten bakımı çok abartan bir insan değilim, öyle gece maskesi bilmem ne bakımı diye alışkanlıklarım yok Fazla makyaj da yapan biri değilim Bir dudak boyası ve rimel yetiyor Fazla bakımlara inanmıyorum Peki nelere pek fırsatınız veya vaktiniz yok? Pek bir şey yok galiba, çünkü ben halimden memnunum Selin’le zaman vermek, onun yanında elde etmek eşimi de, beni de mutlu ediyor Selin yüzünden bir şey kaybetmiş veya kaçırmış değiliz BASKICI BİR ANNE OLMAMAYA ÇALIŞIYORUM Nasıl bir annesiniz; disiplinli mi, rahat mı? Bu konuda içgüdülerimle hareket ediyorum Baskın, baskıcı bir anne olmamaya uyarı ediyorum Bana sorarsanız, çocuklar babadan birazcık çekinmeli Yani baba daha otoriter olmalı Bizim babamız da otoriter fakat Selin onun cılız noktası Ama o ne tatlılık yaparsa yapsın, her ikimiz de bir şeyi yerinde bulmuyorsak “hayır deriz Özgüveni olması açısından da ona çok artı sınır koymamaya çalışıyorum İKİNCİ ÇOCUĞUM OLSUN İSTİYORUM Bugünlerde daha çok çocuk kitapları okuduğunuzu söyleyebilir miyiz? Aynen Yalan söyleyecek değilim, şu lahza istediğim kitapları okuyacak vaktim olmuyor Bütün günü onunla geçirdikten sonradan ama uyumaya fırsatım oluyor ya da arkadaşlarımızla bir program yapmış oluyoruz Ertesi sabah benzer rutin devam ediyor Selin doğru tüm çocuk kitaplarını ve çizgi filmleri ezberledim Bugüne değin hiç Selin’siz biriki günlüğüne bir yere gittiniz mi? Hiç Yalnızca günübirlik gittik, o da tam gün sürmedi Selin’in kardeşi olmasını ister misiniz? Ağabeyi Kaan var; fakat başka kardeş de diliyor musunuz? Tabii ikinci bir çocuk istiyorum Demin zamanı değil Kısmetse olur Belli bir şey söylememek gerekli ama düşünüyorum KENDİME ALIŞVERİŞ YAPMAYI UNUTTUM Gardırobunuzda Selin’e saklamak istediğiniz giysi ya da aksesuvarlar var mı? İşim baştan sona gardırobumda o kadar çok özel parça var O anlamda çok şanslı bir kız Evet lakin kıyafet ya da markaya fazla düşkün olmasını istemiyorum Ona sadece bir takım güzel çanta ve kıyafetlerimi saklıyorum Onun için manevi değeri olacak, “annemden diyebileceği şeyler Selin’le alışveriş yapmayı seviyor musunuz? Ona en çok neler alıyorsunuz? Zaten Selin’den sonradan kendime alışveriş yapmayı unuttum Ara Sıra bir eksiğim oluyor, onu alayım diye yola çıkıyorum Bir bakıyorum, eve sadece onun eşyalarıyla gelmiş, kendi alacağımı unutmuşum Kız çocukları için öyle hoş seçenekler var fakat Selin’le alışverişe çıkmak da çok neşeli çünkü çocuk mağazasında zeka olsak pek “Onu da alalım, bunu da isterim! diye tutturan bir çocuk değil Fazla nadirdir bir şey istemesi